زهرا نژادبهرام نوشت: در ایران نیز مساله خشونت علیه زنان بسیار جدی است لایحهای که بیش از ۱۰ سال برای امنیت زنان در میان قوه قضاییه و دولت رد و بدل میشد بالاخره در در دولت دوازدهم به مجلس ارائه شد! اما تاکنون هیچ تلاشی برای مبدل کردن آن به قانون صورت نگرفته و حتی در دستور کار کمیسیونها و هیاترییسه نیز قرار نگرفته است!!!
زهرا نژادبهرام نوشت: بیتوجهی به اصلیترین مساله شهروندان یعنی آلودگی هوا که سالهاست شهرهای بزرگ را گرفتار ساخته و مطالبهگری محدود از سوی برخی نهادها یا شهروندان که برگرفته از ناامیدی نسبت به پاسخگویی به آن است؛ مسالهای به نام مسوولیت اجتماعی را به حاشیه رانده و عنصر اعتماد که چسب اجتماع است را بیاثر ساخته است!
زهرا نژادبهرام نوشت: خیابان محل قدرتنمایی شهروندان است و این کانون قدرت فرصتی برای بیان آرزوها و نگاهها و همراهیها ایجاد کرده است؛ در واقع خیابان به عنوان محلی برای برخوردهای «غیررسمی» و تبادل آرا است. مهمترین «مکان قدرت» برای شهروندان فعال و کنشگران حاضر در این فضا است.
زهرا نژادبهرام نوشت: در جامعهای که همه مسائل مردم در دست دولت است، خیلی دور از ذهن نیست که مردم انتظار داشته باشند هزینه تردد آنها توسط دولت تامین شود.
زهرا نژادبهرام نوشت: تلاش کنیم تا بتوانیم بخشی از نیازهای حملونقل عمومی شهر را با کمک بخش خصوصی با کرایههای متناسب نظیر تاکسیها یا تاکسیهای اینترنتی کنترل کنیم. لذا از آنجا که باید همه ظرفیتها در خدمت این باشد که شهر را از تسخیر خودرویی نجات دهیم.
زهرا نژادبهرام نوشت: خبرنگاران نباید برای حرفه آنها که تهیه خبر است در زندان یا بازداشت باشند یا جان خود را از دست بدهند.
زهرا نژادبهرام نوشت: آیا این دستور به دنبال یکجور خالصسازی در کافههای اطراف دانشگاه است تا در آنها فقط یکسری طیف خاص یا بیاثر جمع شوند و تعامل داشته باشند که این به معنای آن است که این کافهها برای همه دانشجویان با هر خط فکری و هر دیدگاهی قابل استفاده نخواهد بود و فقط برای قشر خاصی قابل استفاده است.
زهرا نژادبهرام گفت: با خروج نیروهای امریکایی و اروپایی از افغانستان و ترس و نگرانی از روی کار آمدن طالبان موج گستردهای از آنها را وادار به مهاجرت به ایران شدند، اما بهرغم سیاستهای کشورهای غربی برای خروج از این کشور هزینه آوارگی این مردم بر دوش ایران قرار گرفت.
زهرا نژادبهرام نوشت: به حاشیه رانده شدن لایحه نفی خشونت علیه زنان به دلایل نامعلومی در صندوق مجلس شورای اسلامی باقی مانده و به جای آن لوایحی در حال تنظیم یا قوانینی مصوب میشود که به نام کرامت زنان تنها مسالهاش حجاب است!
زهرا نژادبهرام نوشت: شاید برنامههای توسعه از نگاه مجریان و برنامهنویسان و تصویبکنندگان آن، بیشتر شکل تزیینی دارد و کشور در قالب این رویکردهای کوتاهمدت میخواهد حرکت کند!
نژادبهرام نوشت: باور داشته باشیم که قدرت مفهومی خنثی است و تنها زمانی میتواند به ابزاری برای توسعه و فرصتی برای رشد تبدیل شود که منافع شهر و شهروندان و کشور را در پیش رو داشته باشد و گرنه آثار تخریبی آن جدی است!
زهرا نژادبهرام نوشت: سیاستگذاری و قانونگذاری باید مبتنی بر منافع بلندمدت شهر باشد و شهر از یک منبع تامین درآمد و قدرت به حوزهای صاحب حق و آیندهدار مبتنی بر تامین نیازهای شهروندان مبدل شود!
زهرا نژادبهرام نوشت: رسانه پیامرسان است و رویدادها نیز در نقش رسانه، پیام شهر را به شهروندان منتقل میکند با هر مضمونی که داشته باشد از این رسانه بیشتر استفاده کنیم که منشأ خوبی برای حیات و سرزندگی شهری است!