محسن هاشمی

محسن هاشمی رفسنجانی متولد ۲ آبان ۱۳۴۰ فرزند آیت الله هاشمی رفسنجانی و نیز سیاستمدار اصلاح‌طلب ایرانی و همچنین رئیس پیشین شورای شهر تهران است. او ۱۳ سال ریاست هیئت‌مدیره و مدیرعاملی شرکت مترو( راه‌آهن شهری تهران و حومه )را بر عهده داشته است. وی در پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران به عنوان نفر اول لیست امید از طرف اصلاح‌طلبان معرفی شد و در نهایت با رای بالایی پیروز این انتخابات شد. ریاست دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین عضویت در هیئت مدیره سازمان صنایع دفاع و همچنین ریاست دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور را در کارنامه خود دارد. اکنون نیز محسن هاشمی ریاست شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی را نیز بر عهده دارد.

 

ایمیل

mahaesfand@gmail.com
اخبار مرتبط
  • محسن هاشمی تاکید کرد:‌ موفق‌ترین توافق‌ها نیز نمی‌توانند جایگزین اصلاحات بنیادین در داخل کشور شوند. همان‌گونه که تجربه دوران سازندگی پس از جنگ تحمیلی نشان داد، عبور از بحران و حرکت به سمت توسعه، بیش از هر چیز به حکمرانی کارآمد، برنامه‌ریزی واقع‌بینانه و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های ملی نیاز دارد. ایران در نقطه‌ای حساس از تاریخ معاصر خود قرار گرفته است.

  • محسن هاشمی نوشت: یکی از علل سقوط عراق، عدم توجه به خواست اکثریت مردم عراق بود. اگر ما می‌خواهیم جمهوری اسلامی مورد حمایت اکثریت مردم باشد و این روند کاهشی حضور مردم در انتخابات که به کمتر از ۴۰ درصد در دور نخست ریاست جمهوری اخیر رسید، از دست دادن مرجعیت رسانه‌های ملی و رسمی در جامعه، کاهش اعتماد به مواضع و اخبار رسمی و فعال شدن گسل‌های اجتماعی و فرهنگی ترمیم شود.

  • محسن هاشمی نوشت: مواضع وزارت اطلاعات وقت، شامل جناب دری نجفی‌آبادی و جناب آشنا با عملکرد طیف تندروی اصلاحات فاصله داشته باشد و بنابراین گزارش انتقادی آنان از عملکرد آقای تاجزاده، صرف نظر از صحت و سقم موارد اشاره شده در آن، قابل انکار نیست و چه بسا آیت‌الله هاشمی‌ رفسنجانی نیز در مواردی با این رویکرد انتقادی همراه بودند.

  • محسن هاشمی نوشت: شبیه‌ترین حالت‌کشور به مقاطع گذشته، شاید مقطع بعد از پایان جنگ باشد. اکنون با گذشت چند سال از تحریم‌های ظالمانه بی‌سابقه و فلج‌کننده و ناکارآمدی‌ها وکوته‌بینی‌ها که به آن اضافه شده، شرایط ویژه‌ای برای اقتصاد و نیز اجتماع و فرهنگ کشور پدید آمده که گذار از آن، مستلزم استفاده حداکثری از توان نیروهای موجود، برای حفظ و بقای نظام است.

  • محسن هاشمی نوشت: با توجه به سابقه و عملکرد آقای عارف در دولت آقای سیدمحمد خاتمی به عنوان وزیر و معاون اول، همچنین سابقه علمی دانشگاهی ایشان در دانشگاه صنعتی شریف و لزوم و ضرورت حضور اصلاح‌طلبان در مدیریت کابینه، انتخاب ایشان از سوی طیف‌های مختلف انتخابی شایسته و اثرگذار برآورد شده است.

  • محسن هاشمی نوشت: نگاهی به مواد برنامه هفتم پیشرفت نشان می‌دهد که اگر برای بخشی از آن احکامی آورده شده است ولی به نظر نمی‌رسد با سیاست‌های داخلی و خارجی موجود تاثیر مورد انتظار در حل چالش‌ها داشته باشد. حتی در بعضی از موارد می‌تواند منجر به مسیر اشتباه در توسعه کشور شود.

  • محسن هاشمی نوشت: زمانی که ناوگان حمل‌ونقل عمومی تهران، به ‌شدت با کمبود و فرسودگی مواجه است، سنگینی بار ترافیک کمر تهرانی‌ها را شکسته، آلودگی هوا از بزرگ‌ترین عوامل مرگ‌ومیر در تهران به شمار می‌آید، چه اصراری بر ورود به ساخت مسجد وجود دارد؟!

  • محسن هاشمی نوشت: متاسفانه زمان فرصت نداد که اهداف فراشکوفای خود را تماما پیاده کند، چراکه همرزمانش و ایران بعد از مبارزه با استکبار و استعمار به افراط و تفریط دچار شدند به صورتی که هم‌اکنون ایران اسلامی شرایط نامناسبی را از نظر معیشت و رفاه مردم می‌گذراند.

  • محسن هاشمی رفسنجانی پیش‌بینی کرده که مشارکت در انتخابات حداقلی باشد.

  • محسن هاشمی نوشت: ایشان به آقای حناچی تذکر دادند که گویا شهرداری قصد استفاده از مشاور خارجی برای بررسی و طراحی بعضی از پروژه‌ها و مسائل مبتلا به در شهرداری را دارد و فرمودند به اندازه کافی در کشور در این زمینه‌ها عالم و کارشناس برجسته و مبرز وجود دارد و با یک جمله آقای حناچی را از این کار پرهیز دادند.