کد خبر: 789496
|
۱۴۰۵/۰۶/۱۶ ۰۸:۱۰:۳۷
| |

قاتل راننده ایرانی بعد ۱۱ سال از قصاص رهایی یافت

مرد تبعه افغانستان که یک راننده ایرانی را با ضربات چاقو به قتل رسانده و پس از دستگیری و صدور حکم قصاص در زندان به سر می‌برد، بعد از ۱۱ سال از سوی خانواده مقتول بخشیده شد.

قاتل راننده ایرانی بعد ۱۱ سال از قصاص رهایی یافت
کد خبر: 789496
|
۱۴۰۵/۰۶/۱۶ ۰۸:۱۰:۳۷

 مرد تبعه افغانستان که یک راننده ایرانی را با ضربات چاقو به قتل رسانده و پس از دستگیری و صدور حکم قصاص در زندان به سر می‌برد، بعد از ۱۱ سال از سوی خانواده مقتول بخشیده شد.

به گزارش سایت جنایی، پرونده این جنایت از حدود ۱۱ سال قبل تشکیل شد؛ زمانی که یک راننده ایرانی هنگام انجام کار با مردی تبعه افغانستان روبه‌رو شد و در جریان این حادثه هدف ضربات چاقو قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

پس از این جنایت، مهاجم خودرو سواری مقتول را به سرقت برد. جسد راننده ایرانی مدتی بعد در یکی از خیابان‌های پایتخت پیدا شد. با اعلام موضوع به پلیس، تحقیقات جنایی برای شناسایی عامل جنایت و روشن شدن سرنوشت خودرو سرقت‌شده آغاز شد.

کارآگاهان در جریان بررسی‌های خود تلاش کردند سرنخ‌های موجود از صحنه جنایت و خودرو را بررسی کنند تا هویت عامل قتل مشخص شود. بنابراین تحقیقات ادامه داشت تا اینکه چند هفته بعد از وقوع جنایت، متهم شناسایی و دستگیر شد.

مرد متهم پس از دستگیری در جریان تحقیقات و روند قضایی پرونده به جرم خود اعتراف کرد و در نهایت برای او حکم قصاص صادر شد. در ادامه روند رسیدگی با قطعی شدن حکم در دیوان عالی کشور پرونده وارد مرحله اجرای احکام شد، اما متهم سال‌ها در زندان به سر برد تا خانواده مقتول درباره‌اش تصمیم بگیرند.

بدین ترتیب با گذشت ۱۱ سال از وقوع جنایت، پرونده این مرد به شعبه اول اجرای احکام رفت؛ جایی که قصاص با جلسات صلح و سازش بین خانواده مقتول و محکوم به قصاص پیگیری شد.

در جریان تلاش‌ها برای سازش، خانواده مقتول برای تصمیم‌گیری درباره سرنوشت محکوم به قصاص وارد گفت‌وگو شدند و در نهایت دو دختر مقتول و دو برادر او با دریافت وجه‌المصالحه از قصاص قاتل گذشت کردند.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها