دو ستاره پرسپولیس بازی با نفت را از دست دادند
دو بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس به طور قطعی مقابل نفت آبادان به میدان نخواهند رفت.
تیم پرسپولیس در هفته هشتم لیگ برتر روز جمعه به مصاف نفت آبادان میرود.مهدی تارتار برای این بازی دو بازیکن خود را به طور قطع در اختیار ندارد. محمدحسین کنعانی زادگان که یک روز قبل از بازی دوستانه با شهید قندی مصدوم شده بود فردا باید تست بدهد تا مشخص شود که مصدومیت از ناحیه زانوی او کامل خوب شده است یا خیر اما چون در این مدت در تمرین گروهی نبوده از نظر بدنی عقب است و به بازی نفت آبادان نمیرسد.
به گزارش آنا، همچنین دانیال ایری دیگر مدافع جوان پرسپولیس که در جریان بازیهای آسیایی همراه تیم ملی امید دچار مصدومیت شدید شد باید به مدت سه هفته به درمان خود بپردازد تا بتواند به تمرینات گروهی اضافه شود بنابراین این بازیکن هم مقابل نفت آبادان غایب است.
دیگر بازیکن مصدوم پرسپولیس پورعلی بود که مصدومیت او برطرف شده و میتواند در تمرینات گروهی شرکت کند.همچنین از روز گذشته علی علیپور دیگر بازیکن مصدوم سرخپوشان در تمرینات گروهی حاضر شد.
دیدگاه تان را بنویسید