تاج: حضور رییسجمهور همه را خوشحال کرد
رییس فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم بدرقه تیم ملی درباره حضور مسعود پزشکیان در اردوی تیم ملی گفت: حضور آقای پزشکیان همه را خوشحال کرد و صحبتهای ایشان به دل بازیکنان نشست. خیلی خودمانی و صمیمی بودند.
مهدی تاج، ریاست فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال و همچنین رونمایی از پیراهن این تیم در میدان انقلاب تهران گفت: تیم ملی در میدان در کنار مردم حضور پیدا خواهد کرد. تیم ملی فوتبال ما، تیم ملی در حال جنگ است.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به حضور رییس جمهور در اردوی تیم ملی اظهار کرد: حضور آقای پزشکیان همه را خوشحال کرد و صحبتهای ایشان به دل بازیکنان نشست. خیلی خودمانی و صمیمی بودند. قولهایی هم به تیم ملی دادند. ۴۰۰ میلیارد تومان کمک نیست، بلکه بودجه فدراسیون فوتبال است.
تاج درباره سرود تیم ملی اظهار کرد: این دوره «پرواز همای» سرود ایران را میخواند و امشب همه از آن لذت میبرند. یک سرود دیگر هم خوانده که امشب میخواهد اجرا کند. از ایشان تشکر میکنم.
رییس فدراسیون فوتبال در واکنش به خواندن سرود تیم ملی توسط معین هم گفت: ما دخالتی در ترانه معین نکردهایم، اما در جریانش هستیم. اگر ایشان خوب بخواند، بالاخره هر کسی برای ایران بخواند روی چشم ماست.
او درباره پیراهن تیم ملی هم گفت: پیراهن تیم ملی بهترین کاری بود که در شرایط موجود تهیه شد.
تاج درباره حضور مسعود پزشکیان در اردوی تیم ملی تصریح کرد: خوشحالم که برای سومین بار آقای پزشکیان به اردوی تیم ملی آمد. جلسه دوستانهای بود و حضور او شوق خوبی در اردوی تیم ملی ایجاد کرد. او بدون مقدمه آمد.
دیدگاه تان را بنویسید