کد خبر: 771313
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۸:۵۵:۰۳
| |

عضو هیئت رئیسه: به تاج گفتم بهتر است به کانادا نروید اما رفت/ دولت کانادا مانع حضور اعضای ایران در کنگره فیفا شدند

عضو هیئت رئیسه فدراسیون عقیده دارد باید تمهیداتی اندیشیده شود که موضوعی مثل ممانعت از ورود سه عضو عالی رتبه فوتبال ایران به کشور کانادا پیش نیاید.

عضو هیئت رئیسه: به تاج گفتم بهتر است به کانادا نروید اما رفت/ دولت کانادا مانع حضور اعضای ایران در کنگره فیفا شدند
کد خبر: 771313
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۸:۵۵:۰۳

حجت کریمی، عضو هیئت رئیسه فدراسیون در گفتگوی اخیرش از ابعاد ماجرایی که برای رئیس و دبیرکل فدراسیون در مرز کانادا پیش آمد صحبت می‌کند. حجت کریمی در این باره می‌گوید: متاسفانه اتفاق ناخوشایندی رخ داد و دولت کانادا با دخالت یک مرجع بالادستی، برخلاف عرف دیپلماتیک عمل کرد و مانع از حضور دو عضو مهم فدراسیون فوتبال ایران  ر کنگره فیفا شد.

به گزارش ورزش سه، کریمی می‌گوید: به عقیده بنده در درجه اول مسئولیت این مسئله بر عهده فیفا است و وقتی فیفا در کشوری کنگره خود را برگزار می‌کند، باید مسئولیت حضور افراد در کنگره را تضمین کند، اما به اعتقاد بنده با توجه به اینکه کشور کانادا هم در چند سال گذشته تخاصم جدی با ایران داشته و ما یک بار هم بر سر بازی دوستانه دو کشور رفتار آنها را دیده‌ایم، باید با احتیاط بیشتری عمل می‌شد و من حتی در جلسه هیئت رئیسه، به آقای تاج‌ و ممبینی پیشنهاد دادم که قید این سفر را بزنند و از راه دور و به صورت واتساپی در جلسه حضور داشته باشند، اما به هر صورت ایشان ترجیح دادند که از طریق زمینی به شهر وان بروند و از آنجا به استانبول و بعد از این سفر هم که اتفاقات ناخوشایندی رخ داد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها