کد خبر: 779717
|
۱۴۰۵/۰۴/۰۵ ۱۹:۵۶:۵۱
| |

آتش‌سوزی مرگبار در جنوب غرب تهران؛ تحقیقات از قتل عمدی پرده برداشت

مرگ مرد میانسالی که در جریان آتش‌سوزی خانه‌اش در جنوب غرب تهران جان باخته بود، پس از بررسی‌های تخصصی کارشناسان آتش‌نشانی وارد مسیر جنایی شد و تحقیقات درباره عامل یا عاملان آتش‌سوزی عمدی ادامه دارد.

آتش‌سوزی مرگبار در جنوب غرب تهران؛ تحقیقات از قتل عمدی پرده برداشت
کد خبر: 779717
|
۱۴۰۵/۰۴/۰۵ ۱۹:۵۶:۵۱

مرگ مرد میانسالی که در جریان آتش‌سوزی خانه‌اش در جنوب غرب تهران جان باخته بود، پس از بررسی‌های تخصصی کارشناسان آتش‌نشانی وارد مسیر جنایی شد و تحقیقات درباره عامل یا عاملان آتش‌سوزی عمدی ادامه دارد.

به گزارش سایت جنایی، این مرد اوایل خرداد ۱۴۰۲ در جریان آتش‌سوزی خانه‌اش جان باخت و پرونده مرگ او در جدیدترین رخداد پرونده و  پس از اعلام نظر کارشناسان آتش‌نشانی وارد مرحله تازه‌ای از تحقیقات شده است.

بنا بر گزارش‌های موجود در پرونده، ساکنان محل آن روز با مشاهده دود و شعله‌های آتش، موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ و مرکز ۱۲۵ آتش‌نشانی اطلاع دادند.

در ادامه نیروهای امدادی در محل حاضر شدند و آتش پس از مدتی مهار شد اما در جریان جست‌وجوی داخل ساختمان، جسد مردی میانسال کشف شد که بر اثر دودگرفتگی جان باخته بود و در بخش‌هایی از بدنش هم آثار سوختگی وجود داشت.

تحقیقات اولیه نشان داد مرد جان‌باخته صاحب همان خانه است. همچنین بررسی‌های محلی ماموران پلیس حکایت از آن داشت که این خانه، محل رفت‌وآمد افرادی با سوابق مجرمانه و پاتوق برخی خلافکاران بوده است.

در ادامه تحقیقات که نخستین مراحل بررسی صحنه آتش‌سوزی در روند رسیدگی قرار داشت، با توجه به شرایط صحنه، فرضیه وقوع یک آتش‌سوزی اتفاقی و مرگ ناشی از دودگرفتگی مطرح و تحقیقات هم بر همین اساس آغاز شد. اما ادامه بررسی‌های تخصصی کارشناسان آتش‌نشانی و آزمایش‌های فنی، در مراحل بعدی تحقیقات مسیر پرونده را تغییر داد. کارشناسان آتش‌نشانی با بررسی دقیق آثار باقی‌مانده از حریق، اعلام کردند آتش‌سوزی منشاء طبیعی یا اتفاقی نداشته و به صورت عمدی ایجاد شده است.

با اعلام این نظریه کارشناسی، پرونده از یک حادثه مرگبار به پرونده‌ای با احتمال وقوع جنایت تغییر مسیر داد و تحقیقات جنایی برای شناسایی عامل یا عاملان این آتش‌سوزی عمدی در دستور کار قرار گرفت.

در حال حاضر تحقیقات درباره انگیزه وقوع این آتش‌سوزی، ارتباط آن با افرادی که به این خانه رفت‌وآمد می‌کردند و همچنین شناسایی فرد یا افرادی که در ایجاد حریق نقش داشته‌اند، در حالی همچنان ادامه دارد که در این چند سال ۱۰ مظنون به دخالت در این حریق شناسایی شده‌اند. در بین مظنونان احتمالی افرادی بودند که با مقتول اختلاف مالی یا کاری و خانوادگی داشتند. در این مدت افراد شناسایی‌شده پس از احضار و تحقیق آزاد شدند. چون بررسی‌ها نشان داد با وجود داشتن انگیزه نقشی در آتش‌افروزی مرگبار نداشته‌اند. به این ترتیب تحقیقات برای شناسایی مظنونان احتمالی یکی پس از دیگری ادامه داشت تا اینکه بعد از سه سال رد یک مرد میانسال، خلافکار و سابقه‌دار در سر‌نخ‌ها پیدا شد که به خانه مقتول رفت‌وآمد داشت. برخی شاهدان هم از چند بار دعوای او و قربانی آتش صحبت کردند. با به دست آمدن نتایج جدید مردی که به عنوان مظنون جدید شناسایی شده بود چند روز پیش بازداشت شد. در حال حاضر او مدعی است مدتی در کمپ ترک اعتیاد بوده و بعد نزد خانواده و پدرش در شهرستان رفته  تا از او نگهداری کند و هنگام وقوع حریق مرگبار اصلاً تهران نبوده است که بخواهد به خانه مقتول برود. اما شواهد به‌دست‌آمده خلاف ادعای این مظنون را نشان می‌دهد و به نظر می‌رسد او آخرین نفری است که خانه مقتول را ترک کرده و بعد آتش‌سوزی رخ داده است. به همین دلیل این مرد همچنان در بازداشت به سر می‌برد و تحقیقات از او ادامه دارد.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها