کد خبر: 793676
|
۱۴۰۵/۰۷/۱۲ ۲۲:۵۷:۰۰
| |

آغاز توزیع کالاهای معیشتی/ روش خرید برای مردم اعلام شد

همزمان با آغاز توزیع کالاهای معیشتی در میادین میوه و تره بار نحوه خرید از سوی مردم نیز اعلام شد.

آغاز توزیع کالاهای معیشتی/ روش خرید برای مردم اعلام شد
کد خبر: 793676
|
۱۴۰۵/۰۷/۱۲ ۲۲:۵۷:۰۰

مدیرعامل میادین میوه و تره‌بار شهر تهران مهدی بختیاری‌زاده می‌گوید که طرح تثبیت کالا به‌صورت آنلاین و حضوری آغاز شد.

شهرداری تهران بعد از جنگ ۱۲ روزه اقدام به تأمین کالاهای اساسی در میادین کرد و از چند روز گذشته نیز طرح تثبیت قیمت کالاها را آغاز کرد.

امروز شهرداری تهران اعلام کرد که شهروندان می‌توانند به‌صورت غیرحضوری از سامانه شهرزاد، با ثبت کد #1800*137* و بعد از احراز هویت شهروند و اعلام سرپرست و تعداد اعضای خانوار و ثبت آدرس محل سکونت، نزدیک‌ترین میدان تره‌بار را انتخاب کنند و با مشاهده سهمیه خانوار و انتخاب اقلام، روش تحویل به‌صورت پیک یا حضوری را انتخاب کنند. سپس با پرداخت از طریق کالابرگ، کیف پول، درگاه بانکی و یا ترکیبی از آنها، فاکتور خود را دریافت و ثبت سفارش کنند و کالا را در منزل یا میدان دریافت کنند.

همچنین مردم می‌توانند به‌صورت حضوری با مراجعه به میادین میوه و تره‌بار، راهنمایی در باکس طرح مستقر در میدان را پیدا کرده و با ورود کد ملی سرپرست خانوار در دستگاه پوز و ارسال پیامک به شماره اول، نمایش سهمیه خانوار را دیده و اقلام و مقدار مورد نیاز خود را انتخاب و با پرداخت از طریق کالابرگ، موجودی کارت بانکی و یا ترکیبی از آنها، کالا را در همان محل تحویل بگیرند. هر خرید، چه از شهرزاد و چه از میادین، بلافاصله از سهمیه خانوار کسر می‌شود.

 

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها