رئیسجمهور موقت ونزوئلا یکی از نزدیکان مادورو را برکنار کرد
رئیسجمهور موقت ونزوئلا، وزیر صنعت الکس صعب، از نزدیکان مادورو، را از سمت خود برکنار کرد. صعب که به دلیل کمک به دولت مادورو در دوران تحریمها شناخته میشد، در سال ۲۰۲۴ وزیر صنعت شد.
دلسی رودریگز، رئیسجمهور موقت ونزوئلا، اعلام کرد که الکس صعب، وزیر صنعت که از نزدیکان نیکولاس مادورو، رئیسجمهور پیشین ونزوئلا، بود، از سمت خود برکنار شده است.
به گزارش ایلنا؛ الکس صعب، ۵۴ ساله، یکی از واسطههای اصلی چپگرایان در سطح جهانی بود. او در سال ۲۰۲۱ در ایالات متحده بازداشت و به دلیل ایجاد سیستمی برای انتقال کمکهای غذایی به نفع مادورو و دولت او، متهم شد.
صعب در دسامبر ۲۰۲۳ در ازای آزادی ۱۰ آمریکایی زندانی در ونزوئلا، مبادله شد که مادورو این اقدام را "پیروزی" توصیف کرد.
این کارآفرین کلمبیاییتبار روابط نفتی بین ونزوئلا و ایران را در مواجهه با تحریمهای ایالات متحده بهطور چشمگیری تقویت کرد و در دسامبر ۲۰۲۴ از سوی مادورو به عنوان وزیر صنعت منصوب شد.
دیدگاه تان را بنویسید