کد خبر: 794865
|
۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۱:۴۴:۰۰
| |

پیش بازی تقابل امروز استقلال و تراکتور مقابل الغرافه و الشمال

هفته دوم لیگ نخبگان آسیا فرا رسیده است و دو نماینده پرطرفدار فوتبال ایران یعنی استقلال و تراکتور در شرایطی کاملا متفاوت به مصاف رقبای قطری خود می روند.

پیش بازی تقابل امروز استقلال و تراکتور مقابل الغرافه و الشمال
کد خبر: 794865
|
۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۱:۴۴:۰۰

هفته دوم لیگ نخبگان آسیا فرا رسیده است و دو نماینده پرطرفدار فوتبال ایران در شرایطی کاملا متفاوت به مصاف رقبای قطری خود می‌روند.

به گزارش روزنامه اعتماد، ۲۰ مهر شبی سرنوشت‌‌ساز برای استقلال و تراکتور است که می‌تواند مسیر آنها را در این تورنمنت معتبر هموارتر کند. استقلال که هفته نخست را با اقتدار آغاز کرد و با پیروزی قاطع ۳-صفر مقابل السد قطر خط و نشانی جدی برای حریفان کشید حالا در دومین ایستگاه مهمان الغرافه است. این دیدار ساعت 45: 21 به وقت تهران در ورزشگاه ثانی بن جاسم الریان برگزار می‌شود. 

شاگردان سهراب بختیاری‌زاده با اعتماد به‌ نفس بالایی که از پیروزی هفته قبل کسب کرده‌‌اند به دنبال تثبیت جایگاه خود در صدر جدول هستند. با این حال خبر نگران‌‌کننده برای هواداران آبی غیبت احتمالی یاسر آسانی است که گفته شده به دلیل مصدومیت است. این خلأ می‌تواند در ساختار هجومی استقلال تاثیرگذار باشد اما کادر فنی امیدوار است با جایگزین‌‌های موجود و البته انگیزه بازیکنان جوانش این نقیصه را پوشش بدهد. استقلال خوب می‌داند که برتری در قطر گامی بلند به سوی مرحله حذفی خواهد بود. 

نکته امیدوارکننده برای هواداران استقلال فرم نامطلوب حریف قطری است. به نوشته رسانه winwin، تیم الغرافه قطر پس از متحمل شدن 3 شکست در 5 هفته ابتدایی لیگ ستارگان قطر و کسب تنها یک پیروزی، یکی از ضعیف‌ترین شروع‌های خود در سال‌های اخیر را تجربه می‌کند. این تیم با کسب تنها چهار امتیاز در جمع تیم‌های پایین جدول قرار گرفته و نتایج اخیرش خشم هواداران را برانگیخته است؛ به ویژه اینکه آنها عادت ندارند تیم محبوبشان را در چنین شرایطی ببینند، آن‌هم در حالی که الغرافه از مجموعه‌ای از ستاره‌ها و بازیکنان سرشناس بهره می‌برد.

در سوی دیگر میدان تراکتور تبریز که هفته اول را با تلخی و شکست یک-صفر مقابل شباب الاهلی آغاز کرد در دومین مسابقه خود به دنبال جبران مافات است. شاگردان جواد نکونام عصر ۲۰ مهر از ساعت 30: 19 در ورزشگاه سلطان قابوس مسقط میزبان الشمال قطر خواهند بود. این مسابقه برای تی‌‌تی‌‌ها حکم مرگ و زندگی را دارد، چراکه کسب امتیاز کامل در این بازی به اسم خانگی (چون در زمین بی‌طرف برگزار می‌شود) برای بازگشت به کورس رقابت حیاتی است. البته تراکتور با چالش بزرگی روبه‌رو است. حواشی پیرامون علیرضا بیرانوند و کنار گذاشتن این دروازه‌بان ضربه‌ای بزرگ به بدنه تیم وارد کرده است. نبود سنگربان اصلی در دیداری که تمرکز دفاعی حرف اول را می‌زند کار را برای سرمربی تراکتور سخت‌تر کرده است. 

نکته جالب اینجاست که این دو نماینده ایران درست در هفته هشتم لیگ برتر ایران به مصاف هم رفتند؛ دیداری پرفشار و تاکتیکی که درنهایت با نتیجه مساوی به پایان رسید. تساوی در لیگ داخلی نشان داد که هر دو تیم از نظر سطح آمادگی به هم نزدیک هستند اما شرایط در آسیا متفاوت است. استقلال با روحیه مضاعف به دنبال تکرار درخشش خود است و تراکتور با تکیه بر غیرت بازیکنانش تلاش می‌کند تا کابوس هفته اول را به فراموشی بسپارد.

با این حال نباید فراموش کرد که یک تفاوت بزرگ میان دو تیم در بازی امروز وجود دارد. در شرایط محاصره هوایی کشور، استقلال به هر ترتیبی بود موفق شد با پرواز مستقیم تیم را راهی قطر کند اما تراکتور برای رسیدن به کشور میزبان دچار مشکلات بسیار زیادی شد که حتما روی روند آمادگی این تیم تاثیر منفی می‌گذارد. تراکتور در ابتدا با پرواز راهی نجف شد و سپس با اتوبوس به بغداد رفت تا  از آنجا  راهی  مسقط شود. 

خداداد عزیزی، سرپرست تراکتور روز شنبه در ویدیویی پیرامون شرایط تیم توضیحاتی داد که بسیار تعجب‌آور بود. خداداد در این ویدیو گفت: الان ساعت 2 به وقت ایران است. من 6 صبح از خواب بیدار شدم و 7 فرودگاه تبریز بودم و پرواز چارتر بود و دوستان در تبریز به ما محبت داشتند که خیلی گرفتار گیت بازرسی نبودیم و الان ساعت 2 بعدازظهر است و الان حدود 7 ساعت است که تازه رسیدیم فرودگاه بغداد. 3 ساعت اتوبوس و بازرسی در راه انجام شد و الان بازرسی با سگ! دو تا سگ افتاده بود دنبال مهدی شیری و بچه‌های تیم. این اوضاع بچه‌های ماست و من  قبلا  گفتم  فدراسیون چه می‌کند؟

او در مورد زمان رسیدن گفت: 18 ساعت در راه هستیم. نماینده ایران در لیگ نخبگان هستیم و پارسال هم بیشترین امتیاز را گرفتیم. اینکه ایران 3 سهمیه دارد 80 درصدش را مدیون تیم تراکتور تبریز است. نه فدراسیون و نه کسی پیگیر نیست. آقای دنیامالی! شما به عنوان وزیر ورزش پیگیر باشید. آقای تاج و هیات‌رییسه! شما پیگیر باشید. اگر فوتبال بازی نکردید، بپرسید؛ فوتبالیست نمی‌تواند 2 روز قبل بازی 18 ساعت در راه باشد. الان ناهار نخوردیم، چون هرجا نمی‌توانیم که ناهار بخوریم. الان هم ساک‌ها را جمع کردند و سگ و آدم بو می‌کشد. او در پاسخ به این سوال که بعد از این سفر طاقت‌فرسا آنها اولین تمرین خود را چه زمانی برگزار خواهند کرد؟ اظهار داشت: ما 18 ساعت در راه بودیم چطور تمرین کنیم؟ ما الان دنبال این هستیم که کجا به بازیکنان ناهار بدهیم که مسموم نشوند چون گفتند در راه ممکن است غذا مسمومیت ایجاد کند. ما  ماندیم  الان...

با تمام این تفاسیر هواداران فوتبال ایران امیدوارند در پایان این شب آسیایی شاهد اقتدار نمایندگان کشورمان باشند. 

استقلال برای حفظ روند پیروزی و تراکتور برای شروعی دوباره به زمین می‌روند. آیا نمایندگان ایران می‌توانند امتیازات کامل را از قطری‌‌ها بگیرند و شبی شیرین را برای فوتبال‌دوستان رقم بزنند؟ پاسخ این سوال را باید در ۹۰ دقیقه‌های حساس در قطر و مسقط جست‌وجو کرد؛ جایی که فرصت برای اشتباه کردن و امتیاز از دست دادن به حداقل رسیده است.

 

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها