کد خبر: 728973
|
۱۴۰۴/۰۵/۱۹ ۱۶:۵۵:۲۰
| |

کشف فعالیت غیرقانونی مزرعه رمزارز مخفی شده در استادیوم اهواز

مزرعه استخراج رمزارز در یکی از تونل‌های استادیوم 16 هکتاری اهواز کشف شد. این فعالیت غیرقانونی به مدت بیش از 2 سال ادامه داشته است.

کشف فعالیت غیرقانونی مزرعه رمزارز مخفی شده در استادیوم اهواز
کد خبر: 728973
|
۱۴۰۴/۰۵/۱۹ ۱۶:۵۵:۲۰

مزرعه استخراج رمزارز در یکی از تونل‌های استادیوم 16 هکتاری اهواز کشف شد. این مزرعه که در تونل زیر پیست دوچرخه‌سواری و اتاق‌های خدمات روشنایی و برق استقرار داشت، برای مدت بیش از دو سال به‌طور مخفیانه فعالیت می‌کرد.

به گزارش نور نیوز؛ اعضای این هیأت با کنترل تردد و قفل کردن ورودی‌ها، مانع از اطلاع دیگران از این موضوع می‌شدند.

پس از کشف این مزرعه غیرقانونی، اداره کل ورزش و جوانان خوزستان با صدور بیانیه‌ای به این موضوع واکنش نشان داد. این نهاد اعلام کرد که کشف و گزارش فعالیت‌های غیرقانونی به‌همراه همکاری ریاست هیأت دوچرخه‌سواری استان و حراست اداره کل ورزش صورت گرفته است. در نتیجه، تجهیزات ماینینگ موجود در مزرعه رمزارز ضبط و محل مورد نظر پلمب شده است. همچنین این پرونده برای پیگیری به مراجع ذی‌صلاح ارجاع داده شده است.

 

 

 

 

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها