کد خبر: 775424
|
۱۴۰۵/۰۳/۰۸ ۱۰:۱۹:۲۰
| |

فهرست رسمی آرژانتین برای جام جهانی اعلام شد

در فهرست رسمی آرژانتین نام ستاره رئال به چشم نمی‌خورد و لیونل مسی همراه با ستاره‌های اتلتیکو، ماموریت دفاع از عنوان قهرمانی را برعهده خواهد داشت.

فهرست رسمی آرژانتین برای جام جهانی اعلام شد
کد خبر: 775424
|
۱۴۰۵/۰۳/۰۸ ۱۰:۱۹:۲۰

لیونل اسکالونی، سرمربی تیم، فهرست ۲۶ نفره بازیکنان دعوت‌شده را با حضور مسی به عنوان نماد اصلی این نسل آلبی‌سلسته اعلام کرد.

به گزارش ورزش سه، کسی که با پیراهن آرژانتین دیده نخواهد شد، ماستانتونو است. این بازیکن رئال مادرید در لیست نهایی جایی نداشت، در حالی که تا شش بازیکن از اتلتیکو مادرید و یک بازیکن از بتیس در این لیست حضور دارند.

عملکرد پرنوسان این بازیکن رئال مادرید، دلیل اصلی عدم دعوت او توسط اسکالونی بوده است. در همین حال، مسی که چند هفته پیش نگرانی‌هایی ایجاد کرده بود، کاملاً آماده است تا بازوبند کاپیتانی را در بازی افتتاحیه مقابل الجزایر بر بازو ببندد. آلبی‌سلسته در گروه J همچنین به مصاف اتریش و اردن خواهد رفت. پیش از آن، آرژانتین دو بازی دوستانه مقابل هندوراس و ایسلند برگزار خواهد کرد.

در این لیست، قهرمانان دیگری از جام جهانی مانند دیبو مارتینز، کوتی رومرو، اوتامندی، مک آلیستر، انزو فرناندز، پاردس و لائوتارو مارتینز حضور دارند. همچنین بازیکنان اتلتیکو مادرید مانند خوآن موسو، نائل مولینا، تیاگو آلمادا، خولین آلوارز و نیکو گونزالس را می‌بینیم. 

نکته قابل‌توجه، حضور پررنگ بازیکنان «اتلتیکو مادرید» با ۶ نماینده در این لیست است؛ جایی که اسکالونی همچنان به ستون فقرات تیمی که قهرمان جام جهانی قطر شد، اعتماد کرده است.

اشاره ویژه‌ای باید به جولیانو سیمئونه، ملی‌پوش جدید، داشت. لو سلسو، بازیکن بتیس، پس از آنکه جام جهانی قطر را به دلیل مصدومیت از دست داد، حالا فرصت بزرگی پیش رو خواهد داشت.

تیم ملی آرژانتین در بامداد ۱۶ به ۱۷ ژوئن، ساعت 4.30 بامداد (به وقت تهران) در اولین بازی خود به مصاف الجزایر خواهد رفت. حریف دوم آن‌ها در تاریخ ۲۲ ژوئن ساعت 20.30 اتریش خواهد بود و مرحله گروهی را در بامداد ۲۷ به ۲۸ ژوئن ساعت 5.30 صبح با بازی مقابل اردن به پایان خواهند رساند.

فهرست بازیکنان دعوت‌شده آرژانتین:

دروازه‌بانان: دیبو مارتینز، خوآن موسو و رویی

مدافعان: بالردی، تالیافیکو، مونتیل، لیساندرو مارتینز، کوتی رومرو، اوتامندی، مدینا و نائل مولینا

هافبک‌ها: پاردس، دی‌پل، بارکو، لو سلسو، پالاسیوس، مک آلیستر، انزو فرناندز

مهاجمان: نیکو گونزالس، آلمادا، خولین آلوارز، لئو مسی، جولیانو سیمئونه، نیکو پاز، خوزه مانوئل لوپس و لائوتارو مارتینز

 

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها