کد خبر: 573995
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۲ ۲۲:۰۸:۲۷
| |

پیشنهاد ۳٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومانی تراکتور به ستاره سابق لیورپول

باشگاه تراکتور تبریز برای اندی کارول مهاجم پیشین لیورپول و نیوکاسل پیشنهاد داده بود که این بازیکن آن را رد کرده است.

پیشنهاد ۳٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومانی تراکتور به ستاره سابق لیورپول
کد خبر: 573995
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۲ ۲۲:۰۸:۲۷

نشریه «دیلی‌میل» مدعی شد اندی کارول که این روزها بدون تیم مانده، پیشنهادی از لیگ برتر ایران داشته که رد کرده است.

​به گزارش خبرآنلاین، به نقل از خبرورزشی، ظاهراً باشگاه تراکتور تبریز به این مهاجم پیشین تیم ملی انگلیس و لیورپول پیشنهادی یک ساله با حقوق هفتگی ۲۰ هزار پوند ارائه کرده و این بازیکن آن را رد کرده است. در واقع باشگاه تراکتور حاضر بوده هر ماه ۸۰ هزار پوند (نزدیک به ۳ میلیارد تومان) به این بازیکن حقوق بدهد!

این رسانه اشاره کرد که تراکتور همان باشگاهی است که زمانی جان توشاک روی نیمکت آن نشسته و آنتونی استوکس هم سابقه بازی کردن در آن را داشته.

کارول ۳۳ ساله که ۹ مرتبه برای تیم ملی انگلیس بازی کرده، بعد از جدایی از وست‌برومویچ در ماه ژانویه بدون تیم بوده است. او سابقه بازی در لیورپول، وستهام، نیوکاسل و ردینگ را هم دارد.

در تابستان قبل از پیوستن یورگن لوکادیا به پرسپولیس شایعه‌ای مبنی بر پیشنهاد شدن این بازیکن به سرخ‌پوشان تهرانی هم مطرح شده بود.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها