کد خبر: 759693
|
۱۴۰۴/۱۱/۱۶ ۲۲:۲۷:۱۹
| |

توضیحات بقائی در مورد اهداف تهران از انجام مذاکرات با آمریکا در مسقط/ این تعامل دیپلماتیک، با اقتدار و با هدف رسیدن به یک تفاهم عادلانه، مرضی‌الطرفین و شرافتمندانه راجع به موضوع هسته‌ای صورت می‌گیرد

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت : مسئولیت داریم هیچ فرصتی را برای بهره‌گیری از دیپلماسی جهت تأمین منافع ملت ایران و صیانت از صلح و آرامش در منطقه از دست ندهیم.

توضیحات بقائی در مورد اهداف تهران از انجام مذاکرات با آمریکا در مسقط/ این تعامل دیپلماتیک، با اقتدار و با هدف رسیدن به یک تفاهم عادلانه، مرضی‌الطرفین و شرافتمندانه راجع به موضوع هسته‌ای صورت می‌گیرد
کد خبر: 759693
|
۱۴۰۴/۱۱/۱۶ ۲۲:۲۷:۱۹

 اسماعیل بقائی با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس، ضمن توضیح درباره مذاکرات روز جمعه ایران و آمریکا در مسقط نوشت: دکتر ‎عراقچی وزیر امور خارجه در رأس یک هیأت دیپلماتیک برای انجام مذاکرات هسته‌ای با آمریکا عازم ‎

مسقط شدند.

وی افزود: این تعامل دیپلماتیک، با اقتدار و با هدف رسیدن به یک تفاهم عادلانه، مرضی‌الطرفین و شرافتمندانه راجع به موضوع هسته‌ای صورت می‌گیرد.

بقائی تاکید کرد: تجربه‌های تلخ گذشته، از جمله بدعهدی‌های قبلی، تجاوز نظامی خردادماه و مداخلات خارجی در دی‌ماه گذشته، در پیش چشمان ماست و همواره خود را موظف به مطالبه‌ حقوق ملت ایران می‌دانیم. 

وی خاطرنشان کرد: در عین حال مسئولیت داریم هیچ فرصتی را برای بهره‌گیری از دیپلماسی جهت تأمین منافع ملت ایران و صیانت از صلح و آرامش در منطقه از دست ندهیم.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: از همه کشورهای دوست همسایه و منطقه که با مسئولیت پذیری و دغدغه‌مندی برای شکل‌گیری این روند، ایفای نقش کردند، قدردانی می‌کنیم و امیدواریم طرف آمریکایی نیز با مسئولیت‌پذیری، واقع‌نگری و جدیت در این روند شرکت کند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها