کد خبر: 745565
|
۱۴۰۴/۰۸/۱۳ ۰۹:۵۹:۴۴
| |

محمد منان رئیسی نماینده مجلس: خجالت میکشم آمار مهاجرت نخبگان را بگویم/ نخبگان این کشور که باید قوه محرکه این کشور باشند اتاق نشین شده‌اند

نماینده مجلس گفت: وزرای علوم ادوار کاری کردید تا نخبگان این کشور که باید قوه محرکه این کشور باشند در اتاق‌‌های خود بنشینند و فقط مقاله تولید کنند.

محمد منان رئیسی نماینده مجلس: خجالت میکشم آمار مهاجرت نخبگان را بگویم/ نخبگان این کشور که باید قوه محرکه این کشور باشند  اتاق نشین شده‌اند
کد خبر: 745565
|
۱۴۰۴/۰۸/۱۳ ۰۹:۵۹:۴۴

 محمد منان رئیسی نماینده مجلس گفت: مرحومه خانوم مریم میرزاخانی را همه می‌شناسید در یکی از دانشگاه های برتر جهان هیات علمی بود و فاصله بین دفاع دکتری او  تا عضویت در هیات  علمی 5 تا 10 مقاله بود. 

به گزارش اقتصادآنلاین؛ وی ادامه داد: وزرای علوم این کشور  کاری کردید تا  نخبگان این کشور که باید قوه محرکه این کشور باشند  در اتاق‌‌های خود بنشینند و فقط مقاله تولید کنند. 

رئیسی گفت: اگر کسی این کار را نکند آنها را تهدید میکنیم و خجالت میکشم آمار مهاجرت نخبگان را بگویم بخشی از این مهاجرت برای آیین نامه اشتباه است. 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها