کد خبر: 770035
|
۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۴:۳۱:۴۱
| |

بخشش قاتل 4 سال بعد از نزاع مرگبار

اولیای دم مردی که چهار سال پیش در جریان نزاعی در کرمان به قتل رسیده بود، با گذشت از حق قصاص، جان قاتل جوان خود را بخشیدند.

بخشش قاتل 4 سال بعد از نزاع مرگبار
کد خبر: 770035
|
۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۴:۳۱:۴۱

اولیای دم مردی که چهار سال پیش در جریان نزاعی در کرمان به قتل رسیده بود، با گذشت از حق قصاص، جان قاتل جوان خود را بخشیدند.

به گزارش فارس، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان با اعلام این خبر، اظهار کرد: این نهمین پرونده قتل مربوط به سال ۱۴۰۱ است که با رضایت اولیای دم مختومه می‌شود، قاتل که متولد سال ۱۳۷۵ بوده و در زمان وقوع حادثه تحت تأثیر مصرف مشروبات الکلی قرار داشته، در جریان اختلافی لحظه‌ای با مردی حدوداً ۴۰ ساله درگیر شده و این درگیری منجر به قتل شده بود.

مهدی بخشی با اشاره به روند طولانی جلب رضایت در این پرونده، توضیح داد: طی چهار جلسه که در شعبه ششم اجرای احکام کیفری شهرستان کرمان برگزار شد، اولیای دم مقتول پس از چهار سال از حق قصاص خود گذشتند و رضایتشان را اعلام کردند.

دادستان کرمان، با اشاره به آمار نگران‌کننده قتل‌ها در سنین پایین در استان، افزود: بخش قابل توجهی از قتل‌ها در سنین ۲۱ تا ۳۲ سال رخ می‌دهد و در بسیاری از این پرونده‌ها، مصرف مشروبات الکلی یکی از عوامل زمینه‌ساز است.

او همچنین از تلاش‌های صورت گرفته برای سازش در این پرونده قدردانی کرد و گفت: این گذشت ارزشمند با تلاش حجت‌الاسلام ابراهیمی، معاون شورای حل اختلاف دادگستری، آقای امیریان قاضی ناظر زندان مرکزی، و همچنین خادمیاران رضوی محقق شد و از همه این عزیزان بابت نقش مؤثرشان در این سازش تشکر می‌کنم. دادستان عمومی و انقلاب کرمان در پایان، این اقدام را نمونه‌ای از ترویج فرهنگ گذشت و کمک به آرامش اجتماعی دانست و ابراز امیدواری کرد که چنین مواردی زمینه‌ساز کاهش خشونت و تنش در جامعه باشد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها