کد خبر: 798438
|
۱۴۰۵/۰۸/۱۳ ۲۱:۰۶:۳۹
| |

شومر: به جنگ علیه ایران پایان می‌دهیم؛ برخی جمهوری‌خواهان با ما همراه شده‌اند

رهبر دموکرات‌های سنا پس از پیروزی این حزب در انتخابات میاندوره‌های آمریکا گفت دموکرات‌ها به جنگ علیه ایران پایان خواهند داد.

شومر: به جنگ علیه ایران پایان می‌دهیم؛ برخی جمهوری‌خواهان با ما همراه شده‌اند
کد خبر: 798438
|
۱۴۰۵/۰۸/۱۳ ۲۱:۰۶:۳۹

چاک شومر، رهبر دموکرات‌ها شامگاه چهارشنبه در سخنرانی به مناسبت پیروزی خود در انتخابات میاندوره‌های آمریکا اظهار کرد: «ببینید، ما قصد داریم به جنگ علیه ایران پایان دهیم. ما از پیش، برخی از جمهوریخواهان را با خود همراه داریم که در پایان دادن به این جنگ به ما پیوسته‌اند.»

به گزارش ایرنا، طبق گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، رهبر دموکرات‌های سنا در ادامه تاکید کرد: «جنگ علیه ایران باید پایان یابد. این جنگ پایان پایان. ما همچنین به سختی تلاش می کنیم تا هزینه ها را کاهش دهیم، چه با رئیسجمهور و چه بدون او، همین!»

شومر افزود: «هر زمان که ترامپ (رئیس‌جمهور آمریکا) از خواست مردم آمریکا یا قانون سرپیچی کند، ما تحقیقاتی را شروع می‌کند، او را به دادگاه کشاند و او را در قانون‌گذاری گرفتار کرد. روزهای سنای التماس‌کننده به پایان رسیده است.»

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها