کد خبر: 778892
|
۱۴۰۵/۰۳/۳۰ ۲۱:۳۱:۳۰
| |

اعتراف تحلیلگر نظامی اسرائیلی: اسرائیل در جدایی انداختن میان ایران و لبنان شکست خورد

«یوسی یهوشع» تحلیلگر نظامی شبکه ۱۵ تلویزیون اسرائیل در اظهاراتی اعتراف کرد که رژیم اسرائیل در جدایی انداختن میان ایران و لبنان شکست خورد.

اعتراف تحلیلگر نظامی اسرائیلی: اسرائیل در جدایی انداختن میان ایران و لبنان شکست خورد
کد خبر: 778892
|
۱۴۰۵/۰۳/۳۰ ۲۱:۳۱:۳۰

این تحلیلگر صهیونیست افزود: (رژیم) اسرائیل در جدایی انداختن میان ایران و لبنان خیلی تلاش کرد اما شکست خورد.

به گزارش مشرق، وی گفت: از سوی دیگر ایران تلاش می‌کند و در جدایی انداختن میان اسرائیل و آمریکا، موفق می‌شود.

یک رسانه صهیونیستی پیش تر فاش کرد که اظهارات تند معاون رئیس‌جمهور آمریکا علیه برخی اعضای کابینه رژیم صهیونیستی، فضای سیاسی این رژیم را تحت تأثیر قرار داده و مقام‌های تل‌آویو ترجیح داده‌اند برای جلوگیری از تشدید اختلاف با واشنگتن، واکنش علنی محدودی نشان دهند.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» نوشت که انتقادهای «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا به‌ویژه پس از حملات لفظی برخی وزرای تندرو کابینه بنیامین نتانیاهو به توافق اخیر واشنگتن با ایران، موجی از شوک و نگرانی در محافل سیاسی رژیم صهیونیستی ایجاد کرده است.

بر اساس این گزارش، مقام‌های رژیم صهیونیستی از لحن تند ونس و پیام‌های ضمنی او، از جمله اشاره به احتمال محدود شدن حمایت‌های نظامی، غافلگیر شدند.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها