کد خبر: 778009
|
۱۴۰۵/۰۳/۲۵ ۱۱:۴۷:۳۵
| |

گانتس: توافق با ایران، یک شکست راهبردی است/ کانال عبری: این توافق برای اسرائیل شوک‌آور است و هیچکس، از نخست‌وزیر تا رئیس ستاد ارتش، این موضوع را انکار نمی‌کند

رسانه ها، مسئولان فعلی و مقامات پیشین اسرائیل توافق میان ایران و آمریکا را شکستی برای این رژیم و نخست‌وزیر آن تلقی کردند.

گانتس: توافق با ایران، یک شکست راهبردی است/ کانال عبری: این توافق برای اسرائیل شوک‌آور است و هیچکس، از نخست‌وزیر تا رئیس ستاد ارتش، این موضوع را انکار نمی‌کند
کد خبر: 778009
|
۱۴۰۵/۰۳/۲۵ ۱۱:۴۷:۳۵

متان کاهانا، سرهنگ زیره رژیم صهیونیستی اظهار کرد: توافق میان ایران و ایالات متحده را از هیچ زاویه‌ای مثبت نمی‌بینم. بحث درباره پرونده هسته‌ای تنها پس از آن آغاز خواهد شد که آمریکایی‌ها تمامی تعهدات خود را در قبال ایرانی‌ها انجام داده باشند.

وی ادعا کرد: ما از تمام این ماجرا چه به دست آورده‌ایم؟ هیچ اشاره‌ای به برنامه هسته‌ای نشده، نه به موشک‌ها، و نه به گروه‌های هم‌پیمانی که ایران همچنان به تأمین مالی آن‌ها ادامه می‌دهد. اگر این همان توافق باشد، این یک توافق بسیار بد برای اسرائیل است.

همچنین، بنی گانتس، نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت: توافق با ایران یک شکست راهبردی است و نباید با محدود کردن آزادی عمل اسرائیل در لبنان موافقت شود.

کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی نیز به نقل از یک مقام ارشد اسرائیلی گزارش کرد: توافق با ایران برای اسرائیل شوک‌آور است و هیچ‌کس در رهبری، از نخست‌وزیر تا رئیس ستاد ارتش، این موضوع را انکار نمی‌کند.

لاپید، نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی هم گفت: هنوز باید امیدوار بود گزارش‌های منتشرشده درباره توافق با ایران نادرست باشند، اما اگر درست باشند، با یکی از شوکه‌کننده‌ترین شکست‌ها در سیاست خارجی و امنیتی اسرائیل روبه‌رو هستیم؛ شکستی که کاملاً به نام نتانیاهو ثبت خواهد شد.

در ادامه، گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی گفت: شکاف عمیقی میان وعده‌های توخالی پیروزی مطلق و این صبح وجود دارد. 

وی ادعا کرد: مردم انتظار صبحی همراه با خبر خوش را داشتند؛ توافقی که منجر به خارج کردن “اورانیم”، رفع تهدیدهای موشکی، لغو معادلات شلیک، حفظ آزادی عمل اسرائیل و جدا کردن جبهه‌ها از یکدیگر شود.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها