کد خبر: 777873
|
۱۴۰۵/۰۳/۲۴ ۱۸:۴۰:۳۲
| |

ترامپ:حمله امروز صبح به بیروت نباید رخ می‌داد/ ما بسیار به توافقی نزدیک هستیم که صلح را به منطقه از جمله لبنان خواهد آورد/ این می‌تواند آغاز یک صلح طولانی و زیبا باشد، بیایید آن را خراب نکنید

​ترامپ اعلام کرد: حمله امروز صبح به بیروت نباید رخ می‌داد، به‌ویژه در یک روز ویژه که این‌قدر به توافق صلح با ایران نزدیک هستیم. اسرائیل حق دارد از خود در برابر تهدیدها دفاع کند، اما حمله‌ای که در پاسخ به آن انجام شد، بسیار کوچک و بی‌اهمیت بود، هیچ‌کس آسیب ندیده بود، مجروح یا کشته نشده بود، و نباید این روند مهم را مختل کند.

ترامپ:حمله امروز صبح به بیروت نباید رخ می‌داد/ ما بسیار به توافقی نزدیک هستیم که صلح را به منطقه از جمله لبنان خواهد آورد/ این می‌تواند آغاز یک صلح طولانی و زیبا باشد، بیایید آن را خراب نکنید
کد خبر: 777873
|
۱۴۰۵/۰۳/۲۴ ۱۸:۴۰:۳۲

ترامپ اعلام کرد: «حمله امروز صبح به بیروت نباید رخ می‌داد، به‌ویژه در یک روز ویژه که این‌قدر به توافق صلح با ایران نزدیک هستیم. اسرائیل حق دارد از خود در برابر تهدیدها دفاع کند، اما حمله‌ای که در پاسخ به آن انجام شد، بسیار کوچک و بی‌اهمیت بود، هیچ‌کس آسیب ندیده بود، مجروح یا کشته نشده بود، و نباید این روند مهم را مختل کند.

به گزارش انتخاب؛ ما بسیار به توافقی نزدیک هستیم که صلح را به منطقه از جمله لبنان خواهد آورد و همه طرف‌ها باید از اقدام خودداری کنند.

نباید حملات بیشتری از سوی اسرائیل در هیچ‌کجای لبنان انجام شود، اما همچنین نباید حملات بیشتری از سوی هیچ طرف دیگری از جمله حزب‌الله علیه اسرائیل صورت گیرد.

این می‌تواند آغاز یک صلح طولانی و زیبا باشد، بیایید آن را خراب نکنیم.

 

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها