کد خبر: 760346
|
۱۴۰۴/۱۱/۲۰ ۱۴:۴۹:۳۶
| |

معرفی ۳ سامانه برای اعلام تخلفات کالابرگی

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان تهران با اشاره به ذخیره مرغ و اقلام اساسی برای ماه مبارک رمضان، از معرفی ۳ سامانه برای اعلام تخلفات کالابرگی خبر داد و گفت: با فروشگاه‌های توزیع کالابرگ در صورت تخلف برخورد و به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

معرفی ۳ سامانه برای اعلام تخلفات کالابرگی
کد خبر: 760346
|
۱۴۰۴/۱۱/۲۰ ۱۴:۴۹:۳۶

 بهزاد سام دلیری در نشست خبری تشریح اقدامات انجام شده در طرح کالابرگ و پاسخگویی به ابهامات شهروندان اظهار کرد: در ابتدای اجرای طرح شاید به دلیل کمبود برخی اقلام با مراجعات مردمی برای خرید مواجه بودیم ولی خوشبختانه با مدیریت خوبی که از سوی وزارت جهاد کشاورزی انجام شد، در حال حاضر هیچ کمبودی به لحاظ اقلام مصرفی نداریم.

به گزارش ایسنا؛ وی گفت: با توجه به آنکه ماه مبارک رمضان را در پیش داریم در مجموعه فروشگاه‌های سطح استان تهران اقلام و مایحتاج مصرفی به ویژه مرغ با قیمت مناسب و به میزان نیاز مردم وجود دارد و خانوارها می توانند به سهولت خرید و برای ماه مبارک ذخیره کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران در ادامه از معرفی ۳ سامانه برای اعلام تخلفات کالابرگی خبر داد و گفت: مردم و شهروندان می توانند از طریق سرشماره ۱۲۴ وزارت صنعت و سرشماره ۳۰۱۱۰ پلیس امنیت اقتصادی و همچنین سامانه ZRM ثبت شکایات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تخلفات صورت گرفته را اعلام کنند.

وی گفت: با مجموعه وزارت جهاد کشاورزی، اصناف، تعزیرات و پلیس امنیت اقتصادی جلسات متعددی داشتیم و اقدامات لازم برای پیشگیری از هرگونه تخلف و برخورد با موارد تخلفی و همچنین نظارت بر روند اجرای طرح صورت گرفته است.

به گفته سام دلیری، برخی فروشگاه‌ها برای اعلام میزان اعتبار عددی را دریافت می کنند که با آنها برخورد شده و در صورت لزوم حتی به مراجع قضایی معرفی شده اند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها