کد خبر: 786335
|
۱۴۰۵/۰۵/۲۲ ۱۲:۱۷:۳۸
| |

۱۱ مصدوم در تصادف اتوبوس گرگان–مشهد در محور بجنورد–آشخانه

رئیس پلیس راه خراسان شمالی گفت: برخورد یک دستگاه اتوبوس با نیوجرسی در محور بجنورد-آشخانه بر اثر خستگی و خواب‌آلودگی راننده، ۱۱ مصدوم برجا گذاشت.

۱۱ مصدوم در تصادف اتوبوس گرگان–مشهد در محور بجنورد–آشخانه
کد خبر: 786335
|
۱۴۰۵/۰۵/۲۲ ۱۲:۱۷:۳۸

سرهنگ پرویز رضایی‌نسب در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار کرد: ساعت چهار بامداد امروز یک دستگاه اتوبوس مسافربری که از گرگان به مقصد مشهد در حال حرکت بود، در محور بجنورد به آشخانه و روبه‌روی روستای شورک، به دلیل خستگی و خواب‌آلودگی راننده با نیوجرسی حاشیه جاده برخورد کرد.

به گزارش مهر، وی افزود: پس از وقوع این حادثه و اعلام موضوع به مرکز ارتباطات فوریت‌های پزشکی، تیم‌های عملیاتی اورژانس و هلال‌احمر بلافاصله به محل اعزام شدند.

رئیس پلیس راه خراسان شمالی ادامه داد: در پی این حادثه، ۱۱ نفر از سرنشینان اتوبوس مصدوم شدند که پس از انتقال به مراکز درمانی، برای ادامه سفر، مسافران با یک دستگاه اتوبوس جایگزین به مسیر خود ادامه دادند.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها