دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات مقطع کارشناسی غیرحضوری شد
مدیر آموزشی دانشگاه شهید بهشتی در اطلاعیه ای جدید از برگزاری امتحانات مقطع کارشناسی بصورت غیر حضوری خبر داد.
به نقل از دانشگاه شهید بهشتی، مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه شهید بهشتی با صدور اطلاعیهای اعلام کرد امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۴، در مقطع کارشناسی به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد. متن اطلاعیه بدین شرح است:
به گزارش مهر؛ به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند؛ به استناد نامه شماره ۲/2۹۵۲۶۳ مورخ ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ وزارت علـوم، تحقیقات و فنـاوری و با توجه به تصمیم کارگروه مدیریت آموزش عالی استان تهران، امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۴، در مقطع کارشناسی به صورت غیرحضوری برگزار میشود.
در انتها نیز تاکیده شده که امتحانات و دفاع از پایاننامه/رساله مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسیارشد و دکتری) به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید