کد خبر: 369844
|
۱۳۹۸/۰۹/۲۴ ۱۱:۰۵:۱۰
| |

ابتکار، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خبر داد:

افتتاح اولین مرکز بین‌المللی تعالی گفت‌وگوی خانواده

معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، با اشاره به طرح گفتگوی ملی خانواده گفت: ویژگی این طرح این است که هر استان شرایط خاص و اقتضائات خاص خود را در ارتباط با مسائل خانواده دارد و تلاش ما این است که یک دستورالعمل و یا الگوی کلی را به کار نبریم بلکه به صورت مشارکتی مشکلات خانواده را در هر استان احصاء کنیم.

افتتاح اولین مرکز بین‌المللی تعالی گفت‌وگوی خانواده
کد خبر: 369844
|
۱۳۹۸/۰۹/۲۴ ۱۱:۰۵:۱۰

اعتمادآنلاین| معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، در مراسم افتتاحیه مرکز بین المللی گفتگوی خانواده گفت: امروز پس از حدود دو سال تلاش جهت پیشبرد گفت و گوی ملی خانواده، شاهد افتتاح اولین مرکز بین المللی تعالی گفت وگوی خانواده هستیم. موضوع خانواده موضوعی نیست که به یک کشور، قومیت، زمان و مکان خاصی تعلق داشته باشد بلکه موضوع خانواده جنبه‌ای جهانی فراملیتی و فرا زمانی دارد و حفظ و تقویت و تحکیم خانواده جزء ارکانی است که می تواند به کل آحاد بشر در روزگار فعلی کمک کند تا بیشتر همدیگر را درک کنند و انسجام اجتماعی بیشتر در سطح جوامع ایجاد شود.

وی ادامه داد: از این رو از دستگاه‌های دولتی در این فعالیت خاص تشکر می‌کنم مانند وزارت آموزش و پرورش که در موضوع گفتگوی ملی خانواده شاید از اصلی‌ترین همکاران بوده است. در موضوع افتتاح این مرکز با وزارت امور خارجه نیز همکاری تنگاتنگی داشته ایم. همچنین با وزارت علوم در حال حاضر طرحی را پیش می بریم تا مهارتهای ارتباطی و گفت و گویی را بین تشکل‌های دانشجویی توسعه دهیم.

ابتکار با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در زمینه خانواده ساختارهای بسیار محکم حقوقی و قانونی دارد، گفت: سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در موضوع خانواده، ماده 102 قانون برنامه ششم توسعه کشور و قانون حمایت از خانواده و بسیاری از سیاستها و قوانین دیگر برای تقویت و حمایت از خانواده در کشور ما تخصیص شده است و کمک می کند تا در شرایط فعلی خانواده بتواند سراپا باایستد و از حمایت‌های لازم برخوردار باشد.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری معتقد است که رویکرد ما توجه به حقوق فردی اعضای خانواده به ویژه زنان و کودکان و تعادل بین کار و خانواده است تا زنان در عین نقشهای فردی و ایفای آن و توجه به علایق فردی بتوانند نقش‌های خانوادگی را نیز با همراهی همسر و اعضای خانواده ایفا کنند و این اهمیت بسیار زیادی برای ما دارد.

وی ادامه داد: طرح گفتگوی ملی خانواده در مرحله اول در 31 استان و در مرحله دوم در بسیاری از استان‌ها اجرا شده است. ویژگی این طرح این است که هر استان شرایط خاص و اقتضائات خاص خود را در ارتباط با مسائل خانواده دارد و تلاش ما این است که یک دستورالعمل و یا الگوی کلی را به کار نبریم بلکه به صورت مشارکتی مشکلات خانواده را در هر استان احصاء کنیم.

ابتکار با بیان اینکه مسئله اختلال ارتباطی در تمام موارد مشکل مشترک خانواده‌های ایرانی است اظهار کرد: این مشکل تنها مشکل ایران نیست و بسیاری از کشورهای دنیا کمابیش با روند سریع تحولات در عرصههای ارتباطی، خانواده در اکثر جوامع در معرض آسیب و تهدید است و نیازمند توجه و سیاست‌گذاری و مساعدت است تا بتواند نقش خود را در جامعه ایفا کند و از این جهت بسیار مهم است که این درد مشترک را خوب بشناسیم و تلاش کنیم و تبادل تجربه میان کشورهای مختلف داشته باشیم.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها