کد خبر: 771555
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۳ ۰۹:۲۴:۰۰
| |

تریتا پارسی: هزینه اقتصادی محاصره بنادر ایران فراتر از چیزی بوده که کاخ سفید پیش‌بینی می‌کرد/ فشار قدرت‌هایی مانند چین می‌تواند دو طرف را به سمت راه‌حل دیپلماتیک سوق دهد

معاون اندیشکده کوئینسی نوشت: هزینه اقتصادی محاصره بنادر ایران فراتر از چیزی بوده که کاخ سفید پیش‌بینی می‌کرد و آسیب راهبردی گسترده‌تر به آمریکا احتمالاً چشمگیرتر است.

تریتا پارسی: هزینه اقتصادی محاصره بنادر ایران فراتر از چیزی بوده که کاخ سفید پیش‌بینی می‌کرد/ فشار قدرت‌هایی مانند چین می‌تواند دو طرف را به سمت راه‌حل دیپلماتیک سوق دهد
کد خبر: 771555
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۳ ۰۹:۲۴:۰۰

تریتا پارسی، معاون اندیشکده کوئینسی نوشت: هزینه اقتصادی محاصره بنادر ایران فراتر از چیزی بوده که کاخ سفید پیش‌بینی می‌کرد و آسیب راهبردی گسترده‌تر به آمریکا احتمالاً چشمگیرتر است. در ادامه این مطلب آمده: ایران به مدت ۴۷ سال تحت انواع فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها بوده است. هیچکدام از این تحریم‌ها موفق نشده ایرانی‌ها را بشکند یا آنها را مجبور به تسلیم کند.

هزینه انسانی و اقتصادی برای کشورهای ثالث در حال حاضر شدید است. برای مثال کویت «یک ماه کامل است که هیچ نفتی صادر نکرده است – موضوعی که در ۳۰ یا ۴۰ سال گذشته سابقه نداشته». فشار قدرت‌هایی مانند چین می‌تواند هر دو طرف را به سمت یک راه‌حل دیپلماتیک سوق دهد.

ایالات متحده اساساً حداقل از نظر راهبردی بازنده شده است، و این نشان می‌دهد که ایرانیان توانسته‌اند با آمریکا همان کاری را بکنند که اوکراینی‌ها با روس‌ها کردند. این موضوع سوالات جدی در مورد کارآمدی، قابل‌اعتماد بودن و اثربخشی چتر امنیتی آمریکا ایجاد خواهد کرد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها