کد خبر: 781755
|
۱۴۰۵/۰۴/۱۹ ۱۹:۴۳:۲۵
| |

شکایت جدید از استقلال در فیفا ثبت شد!

شکایت وینگر مالیایی از استقلال در کمیته انضباطی فیفا ثبت شده و آبی‌پوشان مستندات خود را ارائه می‌کنند.

شکایت جدید از استقلال در فیفا ثبت شد!
کد خبر: 781755
|
۱۴۰۵/۰۴/۱۹ ۱۹:۴۳:۲۵

موسی جنپو یکی از خبرسازترین بازیکنان خارجی استقلال در لیگ بیست و پنجم بود؛ وینگر اهل مالی که با حاشیه های فراوان راهی تهران شد و پیراهن استقلال را پوشید. او که از ابتدای فصل پیش درباره مبلغ و مفاد عجیب قراردادش بسیار مورد توجه بود، از نظر فنی هم نتوانست انتظارات هواداران را برطرف کند.

به گزارش ورزش سه، جنپو در نیم فصل هم با تاخیر فراوان به تهران برگشت و همین مسئله حاشیه های او را بیشتر کرد و با مصدومیتی که نصیبش شد در دوران جنگ از ایران رفت. این بازیکن مالیایی در نهایت در ایام جنگ تحمیلی به طور یک طرفه قرارداد خود را فسخ کرد و برای دریافت مطالباتش اقدام کرد.

شکایت جنپو از باشگاه استقلال در کمیته انضباطی فیفا ثبت شده و فدراسیون جهانی این مسئله را به باشگاه استقلال اعلام کرده و خواهان آن شده که مستندات خود را در این خصوص ارائه بدهند.

حالا مسئولان استقلال در صدد هستند تا لایحه دفاعی خود را در خصوص ترک ایران توسط جنپو و حاشیه های این بازیکن تنظیم و برای فیفا ارسال کنند تا از جریمه سنگین مالی رهایی یابند.

نکته قابل توجه در این باره قرارداد دو ساله جنپو است که باشگاه استقلال را با مبلغ سنگینی روبه رو کرده بود؛ در صورتی که فیفا رای به پرداخت کل مبلغ قرارداد دو ساله جنپو توسط استقلال بدهد، آنوقت شرایط سختی برای آبی‌پوشان رخ خواهد داد.

 

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها