کد خبر: 776366
|
۱۴۰۵/۰۳/۱۴ ۲۲:۴۲:۱۲
| |

حکم سنگین کمیته انضباطی؛ یک بازی لیگ برتری ۳-۰ شد

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای خود را در خصوص پرونده شکایت گل‌گهر از چادرملو اردکان در خصوص دیدار هفته بیست و دوم لیگ برتر را صادر کرد.

حکم سنگین کمیته انضباطی؛ یک بازی لیگ برتری ۳-۰ شد
کد خبر: 776366
|
۱۴۰۵/۰۳/۱۴ ۲۲:۴۲:۱۲

با اعلام سازمان لیگ فوتبال ایران، کمیته‌ انضباطی فدراسیون فوتبال رای خود را در خصوص شکایت گل‌گهر از چادرملو اردکان در خصوص استفاده از مائورو آندرس کابایرو آگوییلرا، مهاجم پاراگوئه‌ای چادرملو، صادر کرد و براساس این رای، تیم فوتبال گل‌گهر در این مسابقه ۳ بر صفر برنده اعلام شد. با احتساب این نتیجه گل‌گهر با 39 امتیاز و هم‌امتیاز با سپاهان در رده چهارم جدول لیگ‌برتر فوتبال ایران باقی ماند. 

به گزارش خبرآنلاین، مبنای رای هم این بوده که باشگاه چادرملو در عقد قرارداد با آگوییلرا به دلیل واجد شرایط نبودن وی برای بازی در لیگ ایران دچار تخلف شده و جدا از شکست انضباطی، ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد.

 بازیکن پاراگوئه‌ای هم ۲ جلسه از همراهی تیمش محروم شد و برای ادامه بازی در لیگ برتر باید مجوزهای لازم را طبق دستورالعمل دریافت کند.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها