کد خبر: 763471
|
۱۴۰۴/۱۲/۱۰ ۱۶:۳۸:۱۸
| |

پاسخ سرمربی تیم ملی زنان به سوال درباره حملات آمریکا

مرضیه جعفری، سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران که خود را برای اولین بازی گروه A جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ (AFC) مقابل کره جنوبی آماده می‌کند، تأکید کرد که تنها بر فوتبال تمرکز خواهد داشت.

پاسخ سرمربی تیم ملی زنان به سوال درباره حملات آمریکا
کد خبر: 763471
|
۱۴۰۴/۱۲/۱۰ ۱۶:۳۸:۱۸

تیم ملی فوتبال زنان کره جنوبی به هدایت شین سانگ-وو، فردا دوم مارس ساعت ۱۸ به وقت محلی، اولین بازی خود در این تورنمنت را در ورزشگاه سی‌باس سوپر استادیوم در گلد کوست استرالیا مقابل ایران برگزار خواهد کرد. با این حال، در حال حاضر تیم ملی فوتبال زنان ایران در شرایطی قرار ندارد که بتواند به طور کامل و صرفاً بر فوتبال تمرکز کند.

به گزارش ورزش سه، در تاریخ ۲۸ فوریه، ایالات متحده و رژیم صهوینستی حملات غافلگیرانه‌ای را علیه ایران انجام دادند. 

به گزارش رسانه ورزشی ESPN، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی که امروز برگزار شد، سوالاتی از مرضیه جعفری درباره حملات هوایی آمریکا و اسرائیل پرسیده شد. با این حال، سرمربی ایران از پاسخ به این سوالات خودداری کرد. 

مسئول رسانه‌ای AFC که اجرای کنفرانس را بر عهده داشت، بدون ترجمه پاسخ‌های احتمالی جعفری در این باره، اعلام کرد: «به نظر می‌رسد سوالات در همین حد کافی باشد. اکنون فقط روی مسابقه تمرکز می‌کنیم.» و به این ترتیب اجازه طرح سوالات غیر ورزشی را نداد.

زهرا قنبری، کاپیتان تیم ملی که در کنار جعفری حضور داشت، نیز با اشاره به تمرکز تیم بر مسائل فنی گفت: «ما به دنبال صعود به جام جهانی هستیم. می‌دانیم که بازی با کره جنوبی، استرالیا و فیلیپین آسان نیست، اما تمام تلاش خود را برای صعود از گروه و رسیدن به جام جهانی به کار خواهیم بست.»

در این دوره از مسابقات مجموعاً ۱۲ تیم شرکت دارند که در ۳ گروه ۴ تیمی به رقابت می‌پردازند. تیم‌های اول و دوم هر گروه به همراه دو تیم برتر از میان رده‌های سوم، به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود خواهند کرد. کره جنوبی (رتبه ۲۱ فیفا) پس از رویارویی با ایران (رتبه ۶۸)، در تاریخ ۵ مارس به مصاف فیلیپین و ۸ مارس به مصاف استرالیا خواهد رفت.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها