کد خبر: 726801
|
۱۴۰۴/۰۵/۰۸ ۰۲:۱۰:۵۵
| |

مهاجم سابق استقلال و پرسپولیس بازیگر شد!

محمد قاضی بازیکن سابق سرخابی ها، بازیگر شد.

مهاجم سابق استقلال و پرسپولیس بازیگر شد!
کد خبر: 726801
|
۱۴۰۴/۰۵/۰۸ ۰۲:۱۰:۵۵

محمد قاضی، مهاجم سابق تیم‌های استقلال، پرسپولیس و تیم ملی، حالا چهره‌ای متفاوت از خود به نمایش گذاشته است؛ او وارد دنیای بازیگری شده و نخستین تجربه سینمایی‌اش را با فیلم «آچارکشی» پشت سر می‌گذارد.

به گزارش برترین ها، در تازه‌ترین خبر از این پروژه، پوستر رسمی فیلم سینمایی «آچارکشی» به کارگردانی محمدامین دوستی و تهیه‌کنندگی وحید سلیمانی منتشر شده است؛ پوستری که تصویر محمد قاضی نیز روی آن دیده می‌شود و همین مسئله توجه علاقه‌مندان به فوتبال و سینما را به خود جلب کرده.

فیلم «آچارکشی» نخستین تجربه بازیگری این فوتبالیست شناخته‌شده است. قاضی که سال‌ها در تیم‌های بزرگ فوتبال ایران بازی کرد و یکی از مهاجمان تاثیرگذار لیگ برتر محسوب می‌شد، حالا در قامت یک بازیگر جلوی دوربین رفته تا فصل تازه‌ای از فعالیت حرفه‌ای‌اش را آغاز کند.

محمد قاضی فیلم

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها