کد خبر: 722696
|
۱۴۰۴/۰۴/۱۶ ۱۲:۰۵:۰۰
| |

رسوایی بزرگ ایجنت سرشناس؛ دستگیری به اتهام تجاوز و شکنجه

زنی با نام مستعار جِین دو (Jane Doe) مدعی شده است که بارنت در سال ۲۰۱۷ او را از استرالیا به بریتانیا قاچاق کرده و به مدت شش سال او را به عنوان «برده جنسی» نگه داشته است.

رسوایی بزرگ ایجنت سرشناس؛ دستگیری به اتهام تجاوز و شکنجه
کد خبر: 722696
|
۱۴۰۴/۰۴/۱۶ ۱۲:۰۵:۰۰

ایجنت سابق گرت بیل با اتهاماتی نظیر قاچاق انسان، شکنجه و تجاوز در دادگاه امریکا محاکمه شده است.

به گزارش «اعتماد» جاناتان بارنت، یکی از مشهورترین مدیر برنامه‌های فوتبال و چهره کلیدی انتقال رکوردشکن گرت بیل به رئال‌مادرید، در یک شکایت حقوقی در ایالت کالیفرنیای امریکا، به قاچاق انسان، شکنجه و تجاوز مکرر جنسی متهم شده است. بارنت و شرکت سابقش، Creative Artists Agency (CAA)  تمام این اتهامات را قویا رد کرده‌اند و گفته‌اند که به‌ شدت با این پرونده  مقابله خواهند  کرد.

زنی که هویت او به صورت محرمانه و با نام مستعار جِین دو (Jane Doe) در شکایت ثبت شده، مدعی شده است که بارنت در سال ۲۰۱۷ او را از استرالیا به بریتانیا قاچاق کرده و به مدت شش سال او را به عنوان «برده جنسی» نگه داشته و بیش از ۳۹ بار به او تجاوز کرده است. همچنین ادعا شده که شرکت CAA در تسهیل اقدامات بارنت نقش داشته است. با این حال، هم  بارنت و هم CAA  این اتهامات را به ‌طور کامل  رد کرده‌اند.

در متن شکایت آمده است که این پرونده نشان‌دهنده «سوءاستفاده نهادی در بالاترین سطح» است و ادعا شده بارنت، این زن را «در تملک خود» داشته و با استفاده از تهدید، خشونت و کنترل روانی او را ساکت نگه داشته است. همچنین ذکر شده که CAA آگاه بوده یا باید از آنچه در حال وقوع بوده باخبر می‌بود و با اقدامات خود این سوءاستفاده را  امکان ‌پذیر کرده  است.

در بخشی از شکایت آمده: «این پرونده مربوط به سوءاستفاده سازمان‌یافته در سطحی بسیار بالا است. این پرونده درباره یکی از قدرتمندترین مردان دنیای ورزش است که به ‌صورت آشکار، به مدت سال‌ها برده جنسی داشته، با کمک کارمندان، حسابداران، واسطه‌ها و اعضای خانواده‌اش و با استفاده از پول و قدرت خود، سلطه و ترسی پایدار ایجاد کرده تا او را تحت کنترل نگه دارد و جان او و فرزندانش  را تهدید کند.»

اما در بیانیه‌ای که روز پنجشنبه منتشر شد، بارنت گفت: «ادعاهایی که امروز در این شکایت علیه من مطرح شده‌اند، هیچ ارتباطی با واقعیت ندارند و نادرستند. ما از طریق روند قانونی مناسب با شدت تمام از خود دفاع خواهیم کرد. من مشتاقانه منتظر اثبات بی‌گناهی کامل خود هستم.»

همچنین CAA در بیانیه‌ای اظهار داشت: «با وجود تلاش شاکی برای مرتبط کردن این ادعاها به فعالیت‌های تجاری CAA، خانم دو هیچ‌گاه کارمند، مشاور یا پیمانکار شرکت‌های CAA، ICM یا Stellar نبوده و هیچ ارتباط تجاری با آنها نداشته است. مجموعه ما هرگونه ادعایی از این نوع را بسیار جدی تلقی می‌کند و از طریق وکیل خود، فورا از خانم دو خواسته که با مقامات  قضایی  در بریتانیا تماس بگیرد.»

پرونده همچنان در مراحل ابتدایی رسیدگی است و جزییات  بیشتری  در آینده منتشر خواهد  شد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها