کد خبر: 721551
|
۱۴۰۴/۰۴/۰۸ ۱۱:۴۵:۴۱
| |

رسانه های ترکیه: کارتال و دورسون آماده جدایی از پرسپولیس!

خبرنگاران حوزه فوتبال در ترکیه نیز کم کم خبر جدایی اسماعیل کارتال از پرسپولیس را در رسانه‌های خود منتشر می‌کنند.

رسانه های ترکیه: کارتال و دورسون آماده جدایی از پرسپولیس!
کد خبر: 721551
|
۱۴۰۴/۰۴/۰۸ ۱۱:۴۵:۴۱

پس از پایان فصل لیگ برتر، اعضای کادرفنی پرسپولیس برای استراحت به کشورهای خود سفر کردند و در این میان، اسماعیل کارتال نیز به ترکیه بازگشت. پس از اخبار منتشره در ایران، حالا ادعای خبرنگاران فوتبال در ترکیه هم حاکی از آن است که او در آستانه قطع همکاری با سرخ‌پوشان قرار دارد.

به گزارش ورزش سه، بر اساس توییت چند خبرنگار و وبسایت خبری فوتبال در ترکیه، کارتال در روزهای گذشته مذاکراتی با مدیران پرسپولیس داشته و با توجه به برخی مسائل شخصی و شرایط موجود، احتمال بازنگشتن او به تهران قوت گرفته است.

او قرار است تصمیم نهایی خود را روز دوشنبه اعلام کند و احتمالا سردار دورسون مهاجم سابق فنرباغچه نیز از تیم پرسپولیس جدا خواهد شد.

در صورت قطع همکاری کارتال با پرسپولیس، مدیران این باشگاه باید خیلی زود به سراغ گزینه‌های جانشینی بروند تا فرصت آماده‌سازی پیش فصل از دست نرود اما هنوز گزینه خاصی از سوی مدیران این باشگاه معرفی نشده است.

نکته جالب اینکه در روزهای گذشته شایعات زیادی در مورد حضور احتما

لی کارتال در تیم النصر وجود داشت که البته باتوجه به کیفیت و رزومه این سرمربی، پر واضح بود که این اتفاق رخ نخواهد داد و روز گذشته نیز النصر با معرفی سرمربی خود نشان داد تمایلی به استخدام سرمربی سابق فنرباغچه ندارد.

با جدایی سردار دورسون از تیم پرسپولیس، لیست بزرگسالان این باشگاه دو جای خالی خواهد داشت و با کنار گذاشتن الکسیس گندوز، سرخپوشان می‌توانند سه بازیکن جدید به خدمت بگیرند که البته باتوجه به نیاز این تیم برای خرید مهاجم جدید، احتمالا یک نفر دیگر هم مازاد خواهد شد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها