کد خبر: 721387
|
۱۴۰۴/۰۴/۰۷ ۱۲:۵۵:۳۸
| |

ابتلای برنده توپ طلا به بیماری ویروسی خطرناک

آیتانا بونماتی به دلیل ابتلا به ویروس مننژیت در بیمارستان بستری شده است.

ابتلای برنده توپ طلا به بیماری ویروسی خطرناک
کد خبر: 721387
|
۱۴۰۴/۰۴/۰۷ ۱۲:۵۵:۳۸

بونماتی از حضور در دیدار تیم ملی زنان اسپانیا مقابل ژاپن کنار گذاشته شد. این ستاره بارسلونا که روز پنج‌ شنبه به دلیل تب در تمرینات حضور نداشت، همه را با انتشار عکسی در شبکه‌های اجتماعی غافلگیر کرد که او را در تخت بیمارستان و با سرمی به دست نشان می‌داد.

به گزارش ورزش سه، مارکا مدعی شده است که برنده دو دوره توپ طلای زنان طی دو روز اخیر از تب بالا و بی‌دلیل رنج می‌برده و همین مسئله باعث شده است تیم پزشکی فدراسیون اسپانیا تصمیم بگیرد او را تحت مراقبت در بیمارستان قرار دهد. آیتانا آزمایش‌های پزشکی متعددی را پشت سر گذاشت تا این‌ که ابتلایش به مننژیت ویروسی تشخیص داده شد.

برای او داروی تزریقی تجویز شده و هنوز زمانی برای بازگشتش اعلام نشده اما همه امیدوار هستند که او تا پیش از آغاز رقابت‌های یورو بتواند به میادین بازگردد. تیم ملی اسپانیا قرار است این یکشنبه راهی سوئیس شود و در شهر لوزان مستقر شود.

مونتسه تومه، سرمربی تیم ملی زنان اسپانیا، در این باره گفت: «آیتانا بازیکن بسیار مهمی است و ما تا آخر منتظر او خواهیم ماند. تنها چیزی که می‌دانم این است که زمان بازگشتش مشخص نیست. اگر چیزی بگویم اشتباه است چون پزشک نیستم. او بازیکن بسیار مهمی برای ما است.»

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها