کد خبر: 566321
|
۱۴۰۱/۰۵/۰۹ ۱۳:۳۳:۲۴
| |

سنگ تمام مطبوعات پرتغال برای مهدی طارمی + عکس

مطبوعات پرتغال در جلد امروز به تمجید از ستاره ایرانی پرداختند و درخشش فوق العاده طارمی صحبت کردند.

سنگ تمام مطبوعات پرتغال برای مهدی طارمی + عکس
کد خبر: 566321
|
۱۴۰۱/۰۵/۰۹ ۱۳:۳۳:۲۴

 شب گذشته در چارچوب سوپرکاپ پرتغال، تیم فوتبال پورتو به مصاف توندلا رفت و با درخشش مهدی طارمی به برتری و مقام قهرمانی رسید.

به گزارش فارس، طارمی در این مسابقه شاهکار به پا کرد و ضمن زدن 2 گل و اثرگذاری روی گل سوم بهترین بازیکن زمین شناخته شد.

امروز تمامی مطبوعات و نشریات پرتغالی در خصوص درخشش طارمی صحبت کردند و به تمجید از ستاره ایران پرداختند.

14010509000473_Test_NewPhotoFree

نشریه رکورد چاپ لیسبون جلد امروز خود را با عکس بزرگ طارمی بست و با تیتر «مهمانی ادامه دارد» از درخشش ستاره ایران حرف زد.

رکورد نوشت که ستاره ایران هم اژدها را قهرمان کرد و هم اینکه تعداد گل‌های خود در پورتو را به عدد 50 رساند.

نشریه پرتغالی نوشت: طارمی و کونسیسائو دومین جام قهرمانی در سوپرکاپ را بدست آوردند و به دنبال جام دیگر خواهند بود.

14010509000474_Test_NewPhotoFree

اوجوگو از تیتر «همه چیز برای طارمی» استفاده کرد و اعتبار قهرمانی پورتو در سوپرکاپ را به پای ستاره ایران نوشت.

نشریه اوجوگو از مصاحبه پرشور طارمی نیز در جلد اصلی استفاده کرد و نوشت که ستاره ایران گفت: ما کاراکتر و شخصیت خودمان را نشان دادیم.

نشریه آبولا نیز از عکس قهرمانی پورتو استفاده و به تداوم درخشش این تیم اشاره کرد. آبولا نوشت که مهمانی پورتو همچنان ادامه دارد و این تیم قصد دارد با قدرت فصل را آغاز کند و پیش برود.

14010509000470_Test_NewPhotoFree

پورتو در سال 2022 بازیکنان مهمی مثل لوئیز دیاز (لیورپول) ، فابیو ویرا (آرسنال) و ویتینیا (پاری سن ژرمن) را به تیم‌های دیگر فروخت ولی امیدوار است با امثال مهدی طارمی بتواند از عنوان قهرمانی خود در لیگ پرتغال دفاع کند.

 

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها