کد خبر: 522003
|
۱۴۰۰/۰۸/۲۰ ۱۰:۴۶:۳۴
| |

علیرضاد دبیر، رئیس فدراسیون کشتی:

با آمدن سجادی اتفاق خاصی در ورزش نیفتاده / مجلس و دولت به مساله مالیات فدراسیون کشتی ورود کنند

رئیس فدراسیون کشتی گفت: نزدیک به 8 میلیارد تومان جایزه قهرمانان کشتی را به حساب فدراسیون ریختند که حدود 2 و نیم میلیارد تومان مالیات بریده شده که پرداخت آن را نه وزارت ورزش قبول می کند و نه کشتی گیر. این مالیات روی دوش فدراسیون می افتد.

با آمدن سجادی اتفاق خاصی در ورزش نیفتاده / مجلس و دولت به مساله مالیات فدراسیون کشتی ورود کنند
کد خبر: 522003
|
۱۴۰۰/۰۸/۲۰ ۱۰:۴۶:۳۴

اعتمادآنلاین| علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی در نشست با اصحاب رسانه درباره حواشی اخیر دیدار برخی کشتی گیران، اظهار کرد: به این اعتقاد ندارم که کشتی‌گیر باید همیشه تحت اوامر باشد، این رفتار بعضی اوقات خوب نیست. کشتی‌گیر باید خودش هم تجربه کند اما ما هم نباید آن‌ها را به حال خود رها کنیم. ما مشورت می‌دهیم و حواسمان هست اما خودشان هم باید تجربه کنند و پخته‌تر شوند.

به گزارش ایسنا، وی در ادامه پیرامون مساله سازمان لیگ فدراسیون کشتی، گفت: از نصیرزاده راضی هستیم و شرط‌مان برای حضور او در فدراسیون بدنسازی و پرورش‌اندام، تداوم حضور در کشتی بود. ایشان دو، سه بار هم استعفا داده اما من قبول نکردم. تابع دستورات قانون هستیم و ریاست سازمان لیگ کشتی شغلی نیست که نصیرزاده بخواهد دوشغله باشد. از لیگ برتر کشتی هم راضی بودیم و او حضور خوبی داشته است.

دبیر در ادامه با اشاره به دیدار تیم های کشتی ایران و آمریکا که قرار است بهمن در تگزاس برگزار شود، خاطرنشان کرد: گفته بودم در کشتی آزاد از روسیه و آمریکا عقب‌تر هستیم و در مسابقات جهانی نروژ هم این امر مشخص شد. هنوز کار داریم، هر چه با روسیه و آمریکا مسابقه بدهیم و اردو داشته باشیم، به رشد و توسعه کشتی دنیا و خودمان کمک می‌شود. باید با تیم کشتی آمریکا مسابقه بدهیم و این حرف فنی‌هاست. در بهمن‌ ماه این مسابقه تدارک دیده شده و شرکت در این مسابقه به نفع ماست. باید آن‌قدر در مسابقات بین‌المللی مقابل تیم‌های بزرگ رقابت کنیم و شکست بخوریم که در مسابقات جهانی و المپیک پیروز شویم.

رئیس فدراسیون کشتی در مورد تغییر کادرفنی تیم ملی کشتی آزاد پس از المپیک توکیو گفت: در نروژ از طرح توسعه فدراسیون کشتی هم جلوتر رفتیم. البته کار کشتی تازه شروع شده و به دنبال موفقیت در المپیک‌های پاریس و لس‌آنجلس هستیم، هنوز چیزی تمام نشده. نروژ قطره‌ای از دریای کشتی بود و باید محکم به کارمان ادامه بدهیم.

دبیر درباره شرکت نکردن حمید سوریان در انتخابات اتحادیه جهانی کشتی نیز خاطرنشان کرد: سوریان انسان بزرگی است و واقعا دارد در کشتی اذیت می‌شود. حمید همیشه به ما کمک می‌کند چون ذوق کشتی دارد و بین کشتی فرنگی و آزاد اتحاد خیلی خوبی شکل گرفته است. برای خود او سخت است در فدراسیون باشد و در رودربایستی مانده است. شرکت او در انتخابات هم به اصرار من بود.

وی در ادامه گفت: بسترسازی اتفاق بسیار مهمی در فدراسیون کشتی بوده و به دنبال زنده کردن کشتی در شهرها هستیم. اردوهای مفرحی در همه زمینه‌های فنی و فرهنگی برای رده‌های پایه داشتیم. باید بایستیم و ببینیم که در المپیک‌ 2028، چند نفر از این نونهالان و نوجوان‌ان در ترکیب تیم ملی خواهند بود. سطح فنی مربی‌های ما هم باید ارتقا یابد.

رئیس فدراسیون کشتی پیرامون چرخه انتخابی برای رقابت‌های آتی نیز گفت: امسال مسابقات قهرمانی کشور را خواهیم داشت و آغاز چرخه احتمالاً از آن جا خواهد بود. با توجه به اختلاف کم زمانی بین مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی 2022، در 70 یا 80 درصد اوزان 2 نفر باید اعزام داشته باشیم. 2 ماه است که برای این تداخل زمانی نامه‌نگاری کردیم اما زمان قطعی شده و تصمیم نهایی را سرمربیان می‌گیرند. کشتی گیرانی که باید طبق چرخه در این مسابقات کشتی بگیرند باید حضور پیدا کنند، در غیر این صورت دیگر رنگ تیم ملی را نخواهند دید.

وی ادامه داد: با اقدامت وزارت بهداشت احتمالاً تماشاگران بتوانند باز هم طبق پروتکل‌هایی به سالن‌های کشتی برگردند. درباره بدن‌سازی هم باید این امر همواره زیر نظر باشد و بدن‌های سرحال با بدن‌های رها مقایسه و نقد شوند. توقع مردم از کشتی به حق است و باید بهتر از این‌ها ظاهر شویم.

دبیر درباره رقابت های کشتی جام تختی نیز گفت: خیلی از کشورها درخواست دریافت هزینه‌های جاری را می‌کنند تا در جام تختی حاضر شوند، در صورتی که ما برای شرکت در رقابتی مثل دانکلوف باید پول خرج کنیم. بهتر است که این هزینه برای آماده‌سازی هر چه بیش‌تر کشتی‌گیران خودمان خرج شود. فاصله جام را با کریسمس بیشتر کرده‌ایم تا ببینیم می‌شود با رایزنی کاری کرد یا نه. برای توسعه کشتی در ایران و دنیا کمک می‌کنیم؛ همان‌طور که کشتی‌گیر آمریکایی خواسته به ایران بیاید یا تیم ملی کشتی روسیه برای رقابت‌های سیزم زودتر به کشور ما خواهد رسید.

وی در مورد مشکل بودجه‌ای فدراسیون خاطرنشان کرد: مشکلمان هنوز حل نشده و در جلسه آخر با وزیر ورزش‌و جوانان گله‌مند بودم. دوستان به لحظه‌ای که کشتی افتخار کسب کرده برگردند. این ورزش صادراتی ماست و مزیتی در دنیا به اسم کشتی داریم. باید به همه رشته‌ها برسند اما این عدالت نیست که هر کس یک‌جور بگیرد. ما برای اعزام به صربستان و نروژ 10 میلیارد خرج کردیم اما به ما 3-4 میلیارد دادند. نمی‌گویند از کجا آوردیم. به دنبال رعایت عدالت هستیم و این عدالت در وزارت ورزش نیست. نزدیک به 8 میلیارد تومان جایزه قهرمانان کشتی را به حساب فدراسیون ریختند که حدود 2 و نیم میلیارد تومان مالیات بریده شده که پرداخت آن را نه وزارت ورزش قبول می کند و نه کشتی گیر. این مالیات روی دوش فدراسیون می افتد. هیچ اتفاقی از زمان وزارت سیدحمید سجادی نیفتاده و اقدامات عملی ندیده‌ایم. نتوانستیم وزارت‌خانه را توجیه کنیم و امیدواریم مجلس شورای اسلامی و دولت به این مساله ورود کنند تا ریشه ای حل شود. فدراسیونی که زیان ده است چرا باید مالیات بدهد؟

رئیس فدراسیون کشتی در پایان گفت: از روزی که آمدیم، کشتی روزبه‌روز تعطیل شد. دچار تداخل زمانی بین لیگ برتر و رقابت‌های جهانی شدیم که امسال مسابقات سیزم و انتخابی را هم داریم. بازگشت تماشاگران به سالن‌ها از خدای ماست. کشتی باید به روزگار خوب خودش برگردد و امیدواریم سومین دوره طلایی کشتی هم ادامه یابد.

وی درباره هتل کشتی که قرار است توسط یکی از بانک‌ها در ورزشگاه آزادی ساخته شود گفت: این هتل کشتی طبق قرارداد که در فدراسیون قبل منعقد شده متعلق به فدراسیون کشتی است و تا آخر برای احقاق حق کشتی پیگیری خواهیم کرد.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها