پیشنهاد 5 میلیاردی الغرافه به مهدی طارمی
طارمی برای سال دوم قراردادش پیشنهاد یک میلیون و 200 هزار دلاری (بیش از 5 میلیارد تومان) از الغرافه دارد و این درحالی است که اگر بخواهد به تیم دیگری برود، باید 2 میلیون دلار به الغرافه بابت رضایتنامه بدهد.
اعتمادآنلاین| مهدی طارمی مهاجم تیم ملی ایران و آقای گل 2 دوره متوالی لیگ برتر، اواسط فصل جاری بود که از پرسپولیس جدا شد و به الغرافه قطر پیوست. طارمی که نیمفصل نخست را به دلیل محرومیت انضباطی فیفا به خاطر شکایت باشگاه ریزهاسپور ترکیه از دست داده بود، زمانی با الغرافه قرارداد بست که هنوز محرومیتش تمام نشده بود اما باشگاه قطری با همان شرایط طارمی را خواست و با او قراردادی یک و نیم ساله بست.
طارمی به خاطر آنکه با باشگاه پرسپولیس تا پایان لیگ هفدهم قرارداد داشت، باید پول رضایتنامهاش را میپرداخت و باشگاه600 هزار دلار طلب کرده بود و طبق توافق مقرر شد100 هزار دلار آن را بازیکن تیم ملی ایران از مبلغ قراردادش با الغرافه به باشگاه پرسپولیس پرداخت کند.
مهاجم بوشهری تیم ملی در شرایطی راهی لیگ ستارگان قطر شد که باشگاه الغرافه همزمان با او وسلی اسنایدر بازیکن سابق و سرشناس تیم ملی هلند را هم به خدمت گرفت و طارمی شانس آورد که چنین بازیکن بزرگی را کنارش دید و خیلی زود در الغرافه جا افتاد. طارمی در حالی از لیگ ایران به لیگ قطر رفت که بارها در مصاحبههایش عنوان کرده بود رویایش بازی در لیگهای معتبر اروپایی است، از این رو خیلیها وقتی او الغرافه را برای ادامه فوتبالش انتخاب کرد، از حضورش در لیگهای اروپایی ناامید شدند.
اما آقای گل 2 دوره لیگ برتر ایران در قراردادش با الغرافه که برای 18ماه تنظیم شده، بندی گذاشت که در صورت داشتن پیشنهاد خوب و ترجیحا اروپایی بتواند از این تیم جدا شود، البته به شرط پرداخت مبلغ 2 میلیون دلار! اکنون در شرایطی که لیگهای کشورهای مختلف رو به پایان است، دوباره بحث تیم آینده طارمی مطرح شده به خصوص اینکه این بازیکن ملیپوش به احتمال زیاد در لیست نهایی کارلوس کیروش برای حضور در جامجهانی روسیه خواهد بود و این شانس را خواهد داشت که در ویترین جامجهانی بدرخشد و مشتریان تازهای برای خودش پیدا کند.
شاید به خاطر همین گمانهزنی بود که چند روز پیش سایت استاد دوحه قطر با طارمی مصاحبه کرد و از او درباره آیندهاش پرسید. طارمی در پاسخ به سوال خبرنگار استاد دوحه درباره وضعیت قراردادش با الغرافه گفته بود: «قراردادم با الغرافه تا پایان فصل آینده است و اگر باشگاه مرا بخواهد من تا پایان فصل آینده در خدمت آنها هستم. قراردادی که با الغرافه امضا کردم یک و نیم ساله بود که نیم فصل آن گذشته است. خداراشکر من به همراه الغرافه در این مدت 14 بازی انجام دادم و طی این بازیها 9 گل به ثمر رساندم. مهمتر از همهچیز این است که تمام توانم را برای موفقیت تیم گذاشتم.»
این اظهارات طارمی به معنای رضایتمندی او از شرایطش در الغرافه و قطر بود اما هنوز این سوال به قوت خود باقی است که آیا او به لیگهای اروپایی فکر میکند؟ در این رابطه یکی از دوستان نزدیک طارمی اطلاعات خوبی در اختیار خراسان گذاشت. به گفته وی طارمی برای سال دوم قراردادش پیشنهاد یک میلیون و200 هزار دلاری (بیش از 5 میلیارد تومان) از الغرافه دارد و این درحالی است که اگر بخواهد به تیم دیگری برود، باید 2 میلیون دلار به الغرافه بابت رضایتنامه بدهد. درحال حاضر یک میلیون و200 هزار دلار، بالاترین پیشنهاد مالی است که به طارمی ارائه شده و بعید است تیمی پیدا شود که ضمن دادن این رقم به شخص طارمی، حاضر باشد 2 میلیون هم بابت رضایتنامه او به الغرافه پرداخت کند. مگر آنکه مهاجم تیم ملی آنقدر در جامجهانی خوش بدرخشد که باشگاهی پیشنهادی چند میلیون دلاری به او بدهد و طارمی قید حضور در الغرافه را بزند.
منبع: روزنامه خراسان
دیدگاه تان را بنویسید