پاسخ شاهسواری به اعتماد: قول میدهم به تعداد فیلمهای حاضر در جشنواره شاهد اکران ویژه هستیم؛ آثار رشد کیفی زیادی داشتهاند
دبیر چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر در پاسخ به سوال اعتماد تشریح کرد: امسال به شما قول میدهم که به تعداد فیلمهای حاضر در جشنواره ما شاهد اکران ویژه هستیم و آثار رشد کیفی زیادی داشته اند.
نشست خبری چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر صبح امروز چهارشنبه ۸ بهمن با حضور منوچهر شاهسواری دبیر این رویداد در سالن فردوس موزه سینما برگزار شد.
شاهسواری در پاسخ به سوال خبرنگار اعتماد درباره بی رونق بودن جشنواره امسال و اطلاع رسانی ضعیف این رویداد عنوان کرد: این مساله کمی به روحیه من باز می گردد. جشنواره به نظر من با فیلم است که جشنواره می شود نه با اخبار. هرسال جشنواره حال و هوای خودش را دارد و من مطمئنم سال بعد جشنواره شرایط متفاوتی خواهد داشت. به من گفتند که بخش ویژه سال گذشته فضای جشنواره را ملتهب کرد اما من گفتم که این فیلمها باید دیده شوند اما امسال به شما قول میدهم که به تعداد فیلمهای حاضر در جشنواره ما شاهد اکران ویژه هستیم و آثار رشد کیفی زیادی داشته اند.
دیدگاه تان را بنویسید