کد خبر: 773000
|
۱۴۰۵/۰۲/۲۲ ۱۴:۵۱:۴۱
| |

فرمانده عملیات کربلا: هیچ نیرو یا پادگان اسرائیلی در صحرای نجف وجود ندارد

فرمانده عملیات کربلا اعلام کرد در حال حاضر هیچ نیرو یا پادگان متعلق به رژیم صهیونیستی در صحرای نجف وجود ندارد.

فرمانده عملیات کربلا: هیچ نیرو یا پادگان اسرائیلی در صحرای نجف وجود ندارد
کد خبر: 773000
|
۱۴۰۵/۰۲/۲۲ ۱۴:۵۱:۴۱

پیشتر، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که رژیم صهیونیستی با اطلاع آمریکا، یک پایگاه نظامی مخفی در صحرای عراق برای پشتیبانی از حملات متجاوزانه خود علیه ایران تأسیس کرده است.

این روزنامه به نقل از این منابع نوشت که یک چوپان در اوایل ماه مارس گزارش داد شاهد فعالیت‌های نظامی غیرمعمول در این منطقه، از جمله پروازهای بالگرد بوده و ارتش عراق نیرویی را برای بررسی به منطقه اعزام کرده است.

در همین رابطه، فرمانده عملیات کربلا در عراق به الجزیره گفت: در حال حاضر هیچ نیرو یا پادگان اسرائیلی در صحرای نجف وجود ندارد. نیرویی که در ماه مارس در صحرای نجف بود اسرائیلی بود و بیش از ۴۸ ساعت در آنجا نبود.

پیش از این در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی‌ بر تأسیس یک پایگاه نظامی مخفی رژیم صهیونیستی در عراق، سازمان الحشد الشعبی امروز (سه‌شنبه) از آغاز عملیاتی نظامی در صحرای نجف و کربلا خبر داد.

تیم رسانه‌ای امنیتی وابسته به فرماندهی عملیات مشترک عراق عصر دوشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که هیچ پایگاه یا نیروی غیرمجازی در خاک عراق وجود ندارد.

در این بیانیه آمده است که این پرونده به حادثه‌ای مربوط می‌شود که در پنج مارس ۲۰۲۶ رخ داد؛ زمانی که نیروی امنیتی عراقی از فرماندهی عملیات کربلا و نجف با نیروهای ناشناس و غیرمجاز که توسط هواپیما پشتیبانی می‌شدند، درگیر شد که منجر به کشته شدن یک عضو نیروهای امنیتی و زخمی شدن دو نفر دیگر شد.

 

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها