کد خبر: 763685
|
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ ۲۱:۴۴:۰۲
| |

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: نیروهای مسلح برای پیشبرد یک جنگ تمام‌عیار مصمم‌تر شدند

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا گفت: فرزندان غیور نیروهای مسلح با حمله به ۶۰ هدف راهبردی و ۵۰۰ نقطه نظامی آمریکا و اسرائیل نصاب جدیدی را رقم زدند.

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: نیروهای مسلح برای پیشبرد یک جنگ تمام‌عیار مصمم‌تر شدند
کد خبر: 763685
|
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ ۲۱:۴۴:۰۲

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا در آخرین اطلاعیه اعلام کرد: موج یازدهم عملیات وعده صادق ۴، در یک اقدام ترکیبی پردامنه و پرتراکم، توسط گروه‌های عملیات دریایی و هوافضای سپاه پاسداران علیه اهداف نظامی آمریکایی و صهیونی در روز سوم تجاوزات دشمن تروریستی به میهن عزیزمان اجرا شد.

به گزارش مهر، مراکز اطلاعاتی و انبارهای پشتیبانی نظامی آمریکا در منطقه خلیج فارس، مجتمع صنایع ارتباطی ارتش رژیم صهیونیستی در برالصب و بیش از ۲۰ نقطه در مناطق تل‌آویو، قدس غربی و الجلیل در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت موشک‌ها و پهپادهای ایرانی قرار گرفتند.

فرزندان غیور نیروهای مسلح ایران با حمله به ۶۰ هدف راهبردی و ۵۰۰ نقطه نظامی آمریکا و اسرائیل تا بدین لحظه، با شلیک بیش از ۷۰۰ پهپاد و صدها فروند موشک بالستیک و شکست دشمنانمان در رهگیری، نصاب جدیدی را فراتر از کل جنگ ۱۲ روزه تنها در ۴۸ ساعت گذشته در جنگ با دشمنان متجاوز رقم زدند.

اقدامات وحشیانه و تروریستی ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه شهروندان مظلوم ایرانی در حمله وحشیانه به بیمارستان‌ها، مدارس، صداوسیما و مراکز مدنی، اراده پیشبرد جنگ تمام‌عیار علیه دشمنان را در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش ساخته و سطح اقدامات نظامی کشورمان را توسعه خواهد داد.

و ما نصر الا من عند الله العزیز الحکیم

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها