کد خبر: 759676
|
۱۴۰۴/۱۱/۱۶ ۱۸:۳۰:۱۴
| |

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: مواضع موشکی و غنی سازی خط قرمز ایران است/ آمریکا عاقلانه رفتار کند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر آمریکایی ها بخواهند با همان دستورالعمل پیشین در مذاکرات شرکت کنند و مثلا بگویند غنی سازی صفر یا خواسته‌هایی از این جنس را مطرح کنند، از الان باید گفت که مذاکرات با شکست روبرو شده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: مواضع موشکی و غنی سازی خط قرمز ایران است/ آمریکا عاقلانه رفتار کند
کد خبر: 759676
|
۱۴۰۴/۱۱/۱۶ ۱۸:۳۰:۱۴

 ابراهیم رضایی با اشاره به مذاکرات احتمالی میان ایران و ایالات متحده طی روزهای آتی، گفت: خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران عوض نشده و اگر آمریکایی‌ها بخواهند با همان دستورالعمل پیشین در مذاکرات شرکت کنند و مثلا بگویند غنی سازی صفر یا خواسته هایی از این جنس را مطرح کنند، از الان باید گفت که مذاکرات با شکست روبرو شده است.

به گزارش دانشجو،  سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوازدهم با تاکید بر اینکه به هیچ وجه در مورد موضوع موشکی و منطقه‌ای مذاکره نخواهیم کرد، اظهار کرد: ایران از خطوط قرمز، حقوق قطعی و چارچوب تعیین شده خودش به هیچ وجه عقب نشینی نخواهد کرد و این موضوع را به واسطه‌ها و طرف مقابل نیز گفته‌ایم؛ ما طبق دستورالعمل قبلی، صرفا در حوزه هسته‌ای مذاکره خواهیم کرد و مذاکره غیرهسته‌ای اساسا با طرف مقابل نخواهیم داشت.

وی تصریح کرد: موضوع اصلی در مذاکرات، رفع تحریم‌های ظالمانه به منظور انجام تجارت، مبادلات مالی و بانکی، صادرات و انتفاع مردم است؛ در واقع تامین رفاه و آسایش ملت ایران به ویژه در حوزه اقتصادی هدف اصلی مذاکرات است لذا مذاکره و توافقی که منجر به نفع اقتصادی و معیشتی برای مردم ایران نشود، ارزشی نخواهد داشت.

نه عقب‌نشینی می‌کنیم و نه اجازه دخالت به اروپایی‌ها را می‌دهیم

رضایی با اشاره به اظهارات ضدایرانی مقامات آمریکایی و غربی، ادامه داد: مذاکرات به صورت دوجانبه نخواهد بود و در موضوع هسته‌ای نیز هر امتیازی نخواهیم داد زیرا خط قرمزهایی مانند حفظ موادغنی شده و غنی سازی در داخل کشور داریم که از آنها عقب نشینی نخواهیم کرد؛ آمریکایی‌ها هستند که باید عاقلانه و منطقی رفتار کنند. در واقع کشورهای دوست که این مدت از ما درخواست کردند و واسطه مذاکرات بودند، اجمالا تعدادی از آنها در مذاکرات هستند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش برخی کشورهای اروپایی مانند فرانسه به منظور دخالت در روند مذاکرات میان ایران و آمریکا، خاطرنشان کرد: ما مخالف مشارکت اروپایی ها در مذاکرات هستیم زیرا دلیلی برای این امر وجود ندارد؛ اروپایی‌ها برگه اسنپ بک را در اختیار داشتند که آن را به اصطلاح فعال کردند؛ آنها در سطح نوچه آمریکایی‌ها محسوب می‌شوند و اختیاری از خودشان ندارند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها