کد خبر: 757101
|
۱۴۰۴/۱۰/۲۹ ۱۴:۵۵:۰۳
| |

واکنش تند شورای نگهبان به اظهارات اخیر ترامپ/ ولایت فقیه خط قرمز ایرانیان است

در بیانیه شورای نگهبان خطاب به دونالد ترامپ آمده است: اهانت و یاوه‌گویی رئیس‌جمهور جنایتکار و نابخرد آمریکا را محکوم کرده و بار دیگر تأکید می‌کنیم تعرض به جایگاه ولایت فقیه، عبور از خط قرمز مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی محسوب می‌شود.

واکنش تند شورای نگهبان به اظهارات اخیر ترامپ/ ولایت فقیه خط قرمز ایرانیان است
کد خبر: 757101
|
۱۴۰۴/۱۰/۲۹ ۱۴:۵۵:۰۳

شورای نگهبان با انتشار بیانیه‌ای  اظهارات رئیس جمهور آمریکا  را محکوم کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، در این بیانیه آمده است: جمهوری اسلامی ایران در حالی به سالروز چهل و هشتمین سال انقلاب خود نزدیک می‌شود که روز به روز بر کینه دشمنان علیه مردم پرافتخار سرزمینمان افزوده می‌شود و این حقد و عصبانیت نیست مگر به دلیل ایستادگی آن‌ها در برابر ظلم و برافراشتن پرچم استقلال و دین‌مداری. 

این بیانیه می‌افزاید: در حوادث اخیر هم دشمنان صهیونی- آمریکایی برای ضربه زدن به این مهم، با به صحنه آوردن عوامل نفوذی، فریب‌خوردگان و ناآگاهان غافل با تکیه بر سناریوهای نخ‌نما شده قبلی، بار دیگر با جنگ روانی و فضاسازی رسانه‌ای، تلاش کردند امنیت و آرامش جامعه ایران را هدف قرار داده و اهداف پلید خود را پیاده کنند؛ غافل از آنکه مردم فهیم و بصیر کشورمان، بسیار هوشیارتر و غیورتر از آن هستند که اجازه چنین ماجراجویی را به آن‌ها بدهند. 

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: اعلام انزجار مردم همیشه در صحنه به جنایات و وحشی‌گری‌های داعش‌گونه در یوم‌الله ۲۲ دی‌ماه نیز دلیلی محکم بر این اقتدار ملی بود و نشان داد نظام مقدس جمهوری اسلامی و جایگاه رفیع ولایت فقیه که دستاورد خون‌های پاک و بر زمین ریخته شده صدها هزار شهید است، خط قرمز ایرانیان بوده و با تمام هستی خود قاطعانه و شجاعانه از آن دفاع خواهند کرد. 

این بیانیه می‌افزاید: شورای نگهبان ضمن سپاس به درگاه احدیت بابت نعمت امامت و استمرار آن در عصر غیبت و قدردانی از رهنمودها و راهبری حکیمانه مقام عظمای ولایت مدظله‌العالی؛ اهانت و یاوه‌گویی رئیس‌جمهور جنایتکار و نابخرد آمریکا را محکوم کرده و باردیگر تأکید می‌کند تعرض به جایگاه ولایت فقیه، عبور از خط قرمز مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی محسوب شده و هزینه‌ها و عواقب سنگینی را در پی خواهد داشت.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها