کد خبر: 753722
|
۱۴۰۴/۱۰/۰۳ ۲۳:۱۰:۰۰
| |

حمله روزنامه اصولگرا به منان رئیسی؛ دردسرهای «آقا صادق» برای نماینده قم

روزنامه اصولگرای فرهیختگان به اظهارات نماینده قم درباره یک پیشگو به نام «آقاصادق» واکنش نشان داد.

حمله روزنامه اصولگرا به منان رئیسی؛ دردسرهای «آقا صادق» برای نماینده قم
کد خبر: 753722
|
۱۴۰۴/۱۰/۰۳ ۲۳:۱۰:۰۰

روزنامه اصولگرای فرهیختگان به اظهارات نماینده قم درباره یک پیشگو به نام «آقاصادق» واکنش نشان داد.

به گزارش فرهیختگان، در این مطب آمده است؛ 

روز گذشته یورونیوز فارسی خبری منتشر کرده با این محتوا که «یک نماینده مجلس: آقا صادق می‌گوید جنگ با اسرائیل قطعی است و به ورود ایرانی‌ها به اورشلیم منجر می‌شود.»

شاید اویی که خبر را می‌خواند، با خودش تصور کند آقا صادق یکی از مسئولان نظامی یا امنیتی کشور است و اگر این‌گونه نباشد، لابد یکی از مقامات سیاسی است وگرنه از کجا زمان جنگ ایران و رژیم صهیونیستی و حتی نتیجه آن را بداند؟ نماینده مجلس هم که قرار نیست از «هر کسی» در موضوعی به این مهمی نقل‌قول کند. 

نکته اما این است که آقا صادق، نام مستعار یک شهروند عادی است که دنیای پس از مرگ را تجربه کرده و مستندی صوتی از مشاهدات او در فضای مجازی منتشر شده و بعضاً مورد تحلیل استادان دین قرار گرفته، اما آیا کلام او در حوزه سیاسی و یا پیش‌بینی آینده تحولات نظامی و سیاسی می‌تواند قدر موضع‌گیری یک نماینده مجلس مستند باشد؟ 

محمد منان رئیسی، نماینده قم در مجلس روز گذشته متنی در کانال شخصی خود منتشر کرد که حاصل دیدار و گفت‌وگوی او با همین «آقا صادق» بود. منان رئیسی در ابتدای متن می‌نویسد که «اوضاع‌واحوال کشور چنان نگرانم کرده بود که لازم دانستم با ایشان بنشینم و پرسیدنی‌هایم را بپرسم تا ببینم که ایشان درباره اوضاع‌واحوال این روزها، چه دیده است.» 

و همین عبارات، آغاز انحراف است. نماینده‌ای که مردم به مجلس فرستاده‌اند تا حسب عقل و مصلحت و اصول ‌دین و انقلاب اسلامی، برای این ملت و این کشور کار قانون‌گذاری انجام دهد و نماینده عقلانیت انقلابی باشد، وقتی برای اوضاع کشور خیلی نگران می‌شود، به‌جای آنکه در حد جایگاهی که بر آن نشسته، کار انجام دهد، از تکالیف و اختیارات قانونی بهره ببرد و دنبال حل مشکل برود، لازم می‌بیند تا با کسی که گویی از آن دنیا خبرهای غیبی می‌دهد، دیدار کند! 

تأکید علمای دین، همواره بر این بوده که خواب، رؤیا، شهودات شخصی در حالات کما و اغما و امثال این موارد، هیچ سندیتی ندارد و نمی‌تواند حجت قرار بگیرد. آنچه هم که در برنامه «زندگی پس از زندگی» در مورد مشاهدات چنین افرادی بیان می‌شود، خارج از آنچه که در قرآن و روایات آمده، نیست؛ و البته پیش‌بینی آینده هم ندارد. 

منان رئیسی در ادامه، آنچه را که آقا صادق از آینده جهان و انقلاب و آقا و تکلیف ما و... گفته نقل می‌کند که هم نگرانی مردم را دامن می‌زند و هم آمیخته‌ای از سخنان عادی و یا توصیه به مردم برای ماندن بر مسیر حق است که طبعاً اگر قرار به پذیرش این توصیه‌هاست، خود امام و آقا نسخه اصلی‌اش را از روی آموزه‌های انقلابی دین به مردم گفته‌اند و نیازی به مراجعه به چنین افرادی نیست. 

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها