کد خبر: 722793
|
۱۴۰۴/۰۴/۱۶ ۱۹:۳۴:۰۳
| |

واکنش حسام الدین آشنا به ادعای خاندوزی درباره تامین هزینه‌های ساخت موشک‌های هایپرسونیک توسط سپاه

حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور در دولت روحانی در واکنش به ادعای خاندوزی وزیر اقتصاد دولت رئیسی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: واقعا رفتید در سیمای جمهوری اسلامی و صریحاً ادعا کردید سپاه برای تأمین هزینه‌های ساخت موشک‌های هایپرسونیک، پادگان‌ می‌فروخت؟ مطمئنید؟ مگر سپاه مصوبه و سازوکار مستقل برای فروش پادگان دارد؟ کدام پادگان‌ها را به چه قیمتی به کدام خریدار فروختند؟

واکنش حسام الدین آشنا به ادعای خاندوزی درباره تامین هزینه‌های ساخت موشک‌های هایپرسونیک توسط سپاه
کد خبر: 722793
|
۱۴۰۴/۰۴/۱۶ ۱۹:۳۴:۰۳

حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور در دولت روحانی  به ادعای  خاندوزی وزیر اقتصاد دولت رئیسی واکنش نشان داد.

وی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «سلام علیکم، عزاداری ها قبول درگاه الهی

واقعا رفتید در سیمای جمهوری اسلامی و صریحاً ادعا کردید سپاه برای تأمین هزینه های ساخت موشکهای هایپرسونیک، پادگان می فروخت؟ مطمئنید؟ مگر سپاه مصوبه و سازوکار مستقل برای فروش پادگان دارد؟ کدام پادگان ها را به چه قیمتی به کدام خریدار فروختند؟»

گفتنی است که خاندوزی وزیر اقتصاد دولت سیزدهم بیان کرده بود: در دولت روحانی سپاه برای تامین مالی ساخت موشک زمین پادگان های هواوفضا را می‌فروخت!

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها