کد خبر: 644850
|
۱۴۰۲/۰۹/۲۷ ۱۹:۰۵:۰۰
| |

روزنامه کیهان مولوی عبدالحمید را مقصر حادثه تروریستی راسک معرفی کرد!

روزنامه کیهان نوشت: خطبه‌ها و مواضع عبدالحمید با تولید شبهه، سیاه‌نمایی، نفرت، خشم، مشروعیت و مقبولیت‌زدایی و دادن آدرس‌های گمراه‌کننده ذهن‌ها را مریض می‌کند و پس از آن گروه‌های تروریستی مثل جیش‌العدل و نقشبندی‌ها یا دیگر تکفیری‌ها و تجزیه‌طلبان به ذهن‌های مریض شده، اسلحه پیشنهاد می‌کنند و توهم داشتن پشتوانه و تاییدیه مردمی پیدا می‌کنند. این اولین مکانیزم و البته ابرمکانیزم تولید ترور و اقدام ضدامنیتی در جنوب شرق در سال‌های گذشته و به‌خصوص یک‌ سال اخیر بوده و هست.

روزنامه کیهان مولوی عبدالحمید را مقصر حادثه تروریستی راسک معرفی کرد!
کد خبر: 644850
|
۱۴۰۲/۰۹/۲۷ ۱۹:۰۵:۰۰

روزنامه کیهان مولوی عبدالحمید را مقصر حادثه تروریستی راسک معرفی کرد. 

به گزارش کیهان، شهر راسک در یک ‌سال اخیر به علت اقدامات یک پدر و پسر که جایگاه امام جمعه را در آن شهر در اختیار داشتند، ملتهب بوده است. این پدر و پسر هر دو پیش از این به علت اقدام به ترور یک روحانی اهل سنت و مواضع افراطی سیاسی و تکفیری بارها خبرساز شده بودند. اما آنچه اتفاقات شهر راسک را به حادثه تلخ اخیر شهادت 11 نفر از ماموران انتظامی رساند، فرآیندی فراتر از این پدر و پسر دارد. مولوی عبدالحمید بعد از بازداشت پدر(مولوی محمد فتحی نقشبندی) بارها از این چهره ضدامنیتی حمایت کرد و او را در افکار عمومی، فردی بی‌گناه که به او ظلم شده، معرفی کرد. در این میان پسر نقشبندی (مولوی عبدالغفار نقشبندی) که اینک به عنوان «عبدالمالک دو» در خارج از ایران گروه تروریستی جدید شکل داده، متقابلا، مولوی عبدالحمید را رهبر مذهبی و خط قرمز گروه خود معرفی کرد. به تعبیر جامع‌تر، خطبه‌ها و مواضع عبدالحمید با تولید شبهه، سیاه‌نمایی، نفرت، خشم، مشروعیت و مقبولیت‌زدایی و دادن آدرس‌های گمراه‌کننده ذهن‌ها را مریض می‌کند و پس از آن گروه‌های تروریستی مثل جیش‌العدل و نقشبندی‌ها یا دیگر تکفیری‌ها و تجزیه‌طلبان به ذهن‌های مریض شده، اسلحه پیشنهاد می‌کنند و توهم داشتن پشتوانه و تاییدیه مردمی پیدا می‌کنند. این اولین مکانیزم و البته ابرمکانیزم تولید ترور و اقدام ضدامنیتی در جنوب شرق در سال‌های گذشته و به‌خصوص یک‌ سال اخیر بوده و هست.

کیهان افزوده است: خب اینک چه باید کرد؟! اولین اتفاق این است که در سیستان و بلوچستان، مسئولین بدانند دوران تحلیل موضوعات این استان با روش‌ها و مؤلفه‌های سنتی گذشته است و باید پذیرفت جنگ ترکیبی در این استان واقعیتی روی زمین است. دوم اینکه مجموعه تصمیم‌گیر راهی جز زدن زیر این میز گفته شده به صورت کامل ندارد و مدارا با بخشی از اعضای این میز به امید اینکه بخشی از میز را مهار و بخش دیگر خود به خود اصلاح می‌شود، تکرار اشتباه گذشته و وقت تلف کردن است. همه اطراف میز باید در وهله اول ارتباط‌شان قطع و سپس همزمان و یکی‌یکی‌کامل مهار شوند.

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها