کد خبر: 621590
|
۱۴۰۲/۰۴/۱۷ ۱۳:۴۰:۰۵
| |

محمد مصدق معاون اول قوه قضاییه:

نباید فردی عمدا جلوی کیوسک پلیس روسری‌اش را بردارد و بخندد/ افراط و تفریط دو طرف نتیجه مورد دلخواه دشمن می‌شود

معاون اول قوه قضاییه گفت: با بیان اینکه اقتدار پلیس هیچوقت نباید ضربه بخورد گفت: نباید فردی در خیابان جلوی کیوسک پلیس عمدا روسری خود را بردارد و بخندد؛ در این صورت این پلیس نمی‌تواند نظم و امنیت را برقرار کند و ما صددرصد از پلیس حمایت می‌کنیم و اقتدار پلیس را مدنظر داریم.

نباید فردی عمدا جلوی کیوسک پلیس روسری‌اش را بردارد و بخندد/  افراط و تفریط دو طرف نتیجه مورد دلخواه دشمن می‌شود
کد خبر: 621590
|
۱۴۰۲/۰۴/۱۷ ۱۳:۴۰:۰۵

حجت‌الاسلام محمد مصدق معاون اول قوه قضاییه در مراسم تودیع و معارفه رئیس کل دادگستری استان که امروز در تالار برق منطقه‌ای کرمانشاه برگزار شد با اشاره به اهمیت حادثه غدیر اظهار داشت: می‌دانیم که چنانچه حادثه مهمی رخ دهد همه بر آن متمرکز می‌شوند و مکرراً نقل می‌شود به طوری که انکار آن غیرممکن است و در زمینه حادثه غدیر نیز بزرگان اهل سنت و شیعه بر مهم بودن این موضوع اتفاق نظر دارند.

به گزارش تسنیم، وی عنوان کرد: پیامبر اکرم(ص) حدود 70 روز بعد از غدیر به رحمت خدا رفتند و بنابر گفته‌ها حداقل 1200 نفر در حادثه غدیر شرکت کردند و سئوال این است که چرا بعد از 70 روز آن حادثه مهم فراموش شد؟ 

مصدق گفت: در برخی از روایات گفته شده برخی از اصحاب پیامبر نیز این حادثه را جدی نگرفتند و هرچند جمعیت و اصحاب در غدیر بسیار زیاد بود اما مردم ایمان و باور قلبی نداشتند.

وی افزود: مقام معظم رهبری بارها فرمودند امروز جوانانی که ما در ایران داریم اعتقادشان به دین، مذهب و دفاع از دین به مراتب بیشتر از زمان پیغمبر(ص) است؛ تا زمانی که اعتقاد و باور به آنچه که قرآن و پیغمبر می‌گویند، نداشته باشیم و باور سطحی باشد همواره مشکل خواهیم داشت.

معاون اول قوه قضائیه بیان کرد: در فضای مجازی مطرح شد که نظام برای عید غدیر هزینه کرده اما بیشتر خدمات توسط خود مردم ارائه شد و این اعتقاد بالای مردم نسبت به دین را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه هدف قوه قضائیه تحقق انتظارات مقام معظم رهبری و مردم در احقاق حق و اجرای عدالت است گفت: تحقق این موضوع هیچوقت با ارائه آمار مربوط به پرونده‌های وارده و مختومه امکان پذیر نیست و مردم باید به طور واقعی احساس اجرای عدالت کنند.

مصدق افزود: قوه قضائیه زمانی موفق است که بتواند این احساس را بین مردم ایجاد کند که قوه قضاییه به سمت اجرای عدالت و ایجاد امنیت در جامعه گام برمی‌دارد. 

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه در دو سال اخیر قوه قضاییه به صورت برنامه محور در حال حرکت است گفت: برنامه‌های سالیانه براساس اسناد بالادستی تنظیم شده و اینگونه نیست که برخوردها آنی باشد.

وی افزود: برنامه‌های مدون قوه قضاییه براساس اسناد بالادستی از جمله بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است که از سوی کارگزاران مورد غفلت واقع شده و همه قوا مقصر هستند. 

مصدق با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم یک سند است و برنامه می‌خواهد عنوان کرد: دولت، قوه قضاییه و مقننه باید حتما پاسخ دهند که با گذشت چهار سال از صدور بیانیه در اجرای آن چه اقدامی انجام شده است و باید پاسخگو باشند.

وی با بیان اینکه باید براساس بیانیه گام دوم انقلاب برنامه‌ریزی و حرکت کنیم گفت: یکی دیگر از سیاست‌های کلی قضایی ابلاغ مقام معظم رهبری، سیاست‌های برنامه هفتم، سند تحول قوه قضاییه، محورهایی که مقام معظم رهبری در دو سال اخیر بیان کرده‌اند و محورهای مدنظر ریاست قوه قضاییه است.

مصدق عنوان کرد: سالی که گذشت برای قوه قضائیه بسیار مهم و تأثیرگذار بود و نوع چالش‌های آن در تاریخ 40 سال گذشته به ویژه در حوزه اجتماعی و امنیتی بی‌نظیر بود و خداوند را سپاس که با مدیریت خوب ریاست قوه و تدابیر حکیمانه رهبری و تلاش شبانه‌روزی سربازان گمنام در وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه و نیروهای خدوم فراجا و تلاش همکاران در دادگستری‌ها این تهدید به فرصت تبدیل شد.

وی افزود: دشمن به صورت جدی برای این موضوع برنامه داشت و دستگاه قضایی در مدیریت خود در این آشوب‌ها و اغتشاشات رویکردی متانت محور توأم با عقلانیت در عین حال قاطعیت نشان داد و با رویکرد این سه محور توانستیم دشمن را ناکام بگذاریم و حمایت‌های مردمی توانست دشمن را مأیوس کند.

مصدق بیان کرد: به دنبال این موضوع افرادی تحت تعقیب قرار گرفتند و با پیشنهاد ریاست قوه و موافقت مقام معظم رهبری حدود 90 هزار نفر از عفو رهبری برخوردار شدند که البته همه در زندان نبودند بلکه تحت تعقیب بودند و این در تاریخ ثبت شد.

وی گفت: این عفو در زمانی انجام شد که نظام در اوج قدرت بود و عفو برای این نبود که نظام در مرحله ضعف بوده و رویکرد پدرانه مقام معظم رهبری نسبت به فرزندان مرز و بوم بود که مورد غفلت واقع شده و از احساسات آن‌ها سواستفاده شده بود و مقام معظم رهبری فرمودند اینها فرزندان ما هستند.

مصدق افزود: بازخورد بسیار مثبت این کار را در مراحل بعدی دیدیم و این رویکرد پدرانه مقام معظم رهبری دشمن را مأیوس کرد و بیشترین ناراحتی از این عفو برای دشمن بود زیرا این جوانان به آغوش مردم و خانواده بازگشتند. 

وی عنوان کرد: براساس بیانات مقام معظم رهبری امروز هر کسی از هر تریبونی سبب شود وحدت بین 85 میلیون نفر از هم بپاشد مورد رضایت خداوند نیست و کارگزاران نظام باید برای انجام منویات مقام معظم رهبری برنامه تعریف کنند.

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه امروز موضوع حجاب در جامعه ما مطرح است گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند حجاب یک واجب سیاسی، شرعی و فقهی است و شکی در آن وجود ندارد اما تعدادی می‌خواهند از این موضوع صف آرایی ایجاد کنند و مردم این مرز و بوم را دوقطبی کنند و یک طرف را محجبه و برخی دیگر را بدحجاب معرفی کنند اما رهبری به این موضوع راضی نیستند.

وی با اشاره به ضرورت انجام کار فرهنگی در دانشگاه‌ها و خارج از آن عنوان کرد: تعداد اندکی هستند که با ارتباط با بیگانگان می‌خواهند این موضوع ارزشی را از بین ببرند و قوه قضاییه با آن‌ها قاطعانه برخورد می‌کند.

مصدق با بیان اینکه اقتدار پلیس هیچوقت نباید ضربه بخورد گفت: نباید فردی در خیابان جلوی کیوسک پلیس عمدا روسری خود را بردارد و بخندد؛ در این صورت این پلیس نمی‌تواند نظم و امنیت را برقرار کند و ما صددرصد از پلیس حمایت می‌کنیم و اقتدار پلیس را مدنظر داریم.

وی با اشاره به اینکه ماه محرم فرصت بسیار مناسبی است که این فصل باز شود و با افراد بدحجاب گفت‌وگو کرد افزود: ما زمانی موفق هستیم که به جای دستگیری 10 نفر، حجاب 10 نفر را بهتر کنیم اما متأسفانه افراط و تفریط از هر دو طرف وجود دارد و نتیجه مورد دلخواه دشمن می‌شود؛ در صورتی که گاهی دوستان از تفریط خود سوءنیت ندارند اما در واقع خواست دشمن است.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها