کد خبر: 526437
|
۱۴۰۰/۰۹/۲۱ ۰۷:۰۹:۰۰
| |

ماجرای ضرب و شتم گوهر عشقی چه بود؟

عباس عبدی ضمن بازنشر تصویر چهره مجروح گوهر عشقی در حساب کاربری‌اش در توییتر نوشته است: «حمله به خانم گوهر عشقی 3 حالت دارد؛ یا با اطلاع رسمی چنین رفتار مجرمانه‌ای شده که واویلاست. یا افراد خودسر طرفدار مرتکب شده‌اند یا مخالفان برای بدنام کردن حکومت!»

ماجرای ضرب و شتم گوهر عشقی چه بود؟
کد خبر: 526437
|
۱۴۰۰/۰۹/۲۱ ۰۷:۰۹:۰۰

اعتمادآنلاین| انتشار تصویری از گوهر عشقی مادر ستار بهشتی، کارگر زندانی و وبلاگ‌نویسی که حدود یک دهه پیش روز 13 آبان‌ماه 91 در زندان درگذشت، با واکنش افکار عمومی مواجه شده است. تصویری از این زن کهنسال که با صورت باندپیچی‌شده، در بیمارستانی بستری است و ظاهرا توسط افرادی ناشناس در مسیر مزار فرزندش مورد تعرض قرار گرفته است.

به گزارش روزنامه اعتماد، بنابر توضیحاتی که صفحه اینستاگرامی بنیادی به ‌نام ستار بهشتی منتشر کرد، ظاهرا پیش از ظهر دیروز وقتی گوهر عشقی به‌ سمت آرامگاه فرزندش می‌رفت، یک موتوسیکلت از پشت سر به او نزدیک شده و یکی از دو سرنشین موتور او را مورد ضرب و شتم قرار داده است.

در این میان و در حالی که بنابر همین گزارش در حال حاضر این زن کهنسال از بیمارستان مرخص شده، عباس عبدی ضمن بازنشر تصویر چهره مجروح گوهر عشقی در حساب کاربری‌اش در توییتر نوشته است: «حمله به خانم گوهر عشقی 3 حالت دارد؛ یا با اطلاع رسمی چنین رفتار مجرمانه‌ای شده که واویلاست. یا افراد خودسر طرفدار مرتکب شده‌اند یا مخالفان برای بدنام کردن حکومت!»

این روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی در ادامه نوشته است: «اگر یکی از این دو حالت باشد، باید فوری موضع‌گیری رسمی و اقدام موثر کرد. در غیر این صورت اذهان متوجه حالت اول خواهد شد.»

جالب آنکه همزمان احمد زیدآبادی، دیگر روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی نیز در یادداشت مختصری که ازطریق کانال تلگرامی‌اش منتشر کرد، با نگاهی مشابه عبدی با این رویداد مواجه شده است. زیدآبادی که حمله به گوهر عشقی را «عملا تلاش برای ناامن کردن کشور و ایجاد هراس در بین قشرهای خاصی از جامعه در این شرایط خاص» ارزیابی کرده، از لزوم شفاف‌سازی درباره عاملان و آمران این اتفاق سخن گفته و با ابراز شگفتی از اینکه هیچ‌یک از نهادهای مسوول در این رابطه واکنش نشان نداده‌اند، پیشنهاد کرده درصورت که انگیزه و قصد پیگیری ماجرا ازسوی مسوولان وجود داشته باشد، «لازم است از همان ابتدا برخی نهادهای مردمی و چهره‌های مورد اعتماد جامعه را در تمام مراحل تحقیق مشارکت دهند. در غیر این صورت، طبق رسمِ تاریخی ایرانیان، این داستان هم فارغ از عوامل دخیل در آن، به پای حکومت نوشته خواهد شد.»

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها