کد خبر: 513532
|
۱۴۰۰/۰۶/۱۸ ۱۴:۴۱:۵۰
| |

وحیدی، وزیر کشور:

سفر به عراق فقط از طریق مرزهای هوایی امکان‌پذیر است/در تلاشیم از طریق دیپلماسی شرایط بهتری را برای زائرین اربعین فراهم کنیم

وزیر کشور گفت: از طریق دیپلماسی در تلاش هستیم شرایط بهتری را برای سفر زائران در اربعین حسینی به کشور عراق فراهم کنیم.

سفر به عراق فقط از طریق مرزهای هوایی امکان‌پذیر است/در تلاشیم از طریق دیپلماسی شرایط بهتری را برای زائرین اربعین فراهم کنیم
کد خبر: 513532
|
۱۴۰۰/۰۶/۱۸ ۱۴:۴۱:۵۰

اعتمادآنلاین| احمد وحیدی اظهار کرد: براساس آخرین تصمیمات دولت عراق، سفر به این کشور فقط از طریق مرزهای هوایی امکان‌پذیر است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مسئولان کشور و دیپلماسی ما در فعالیت است تا بتوانیم شرایط بهتری را برای حضور زائران اربعین حسینی در عراق فراهم کنیم‌.

وزیر کشور در خصوص احتمال بازگشایی مرزهای زمینی و افزایش ظرفیت زائران برای سفر به عراق، گفت: باید منتظر تصمیم‌گیری دولت عراق در این خصوص بمانیم.

وحیدی عنوان کرد: این مساله در اختیار دولت عراق است و این کشور معذوریاتی دارد. ما از طریق دیپلماسی در تلاش هستیم شرایط بهتری را برای سفر زائران در اربعین حسینی به کشور عراق فراهم کنیم.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها