کد خبر: 507422
|
۱۴۰۰/۰۵/۰۵ ۰۸:۵۷:۰۰
| |

عبدالله ایزدپناه، نماینده ایذه و باغملک در مجلس:

اینترنت ایذه همچنان قطع است / مردم در روز گذشته به حمایت از نظام در ایذه راهپیمایی کردند / تعدادی از افراد بازداشت شده آزاد شده‌اند

نماینده ایذه در مجلس گفت:‌ تا جایی که من اطلاع داشتم اینترنت ایذه همچنان قطع است.

اینترنت ایذه همچنان قطع است / مردم در روز گذشته به حمایت از نظام در ایذه راهپیمایی کردند / تعدادی از افراد بازداشت شده آزاد شده‌اند
کد خبر: 507422
|
۱۴۰۰/۰۵/۰۵ ۰۸:۵۷:۰۰

اعتمادآنلاین| عبدالله ایزد پناه، نماینده ایذه و باغملک در مجلس در رابطه با نا آرامی های اخیر در حوزه انتخابیه خود گفت: در راستای برخی ناآرامی هایی که در استان خوزستان به علت تنش آبی رخ داد، در شهرستان ایذه هم عده ای به تبعیت از شهرستان های دیگر دست به اعتراض زدند و در کنار مردم معترض عده ای سودجو هم بی نظمی و ناآرامی هایی را به وجود اوردند و تیراندازی هایی از سوی افراد ناشناس انجام گرفت.

به گزارش برنا، او ادامه داد: در پی این نا آرامی ها و درگیری ها در شهرستان ایذه عده ای مجروح شدند و یک نفر هم جان باخت که این حادثه و نوع کشته شدن این فرد در دست بررسی است.

ایزدپناه بیان کرد: با تدبیر نیروهای امنیتی و شورای تامین و استاندار و با حضور بنده جلساتی را با بزرگان و سران قبائل برگزار کردیم و سرکشی به خانواده مقتول داشتم و از نزدیک با خانواده فرد کشته شده گفت و گو کردم. اکنون شهر اوضاع آرامی را سپری می کند.

نماینده ایذه مطرح کرد: مردم در روز گذشته (یک شنبه سوم مرداد) به حمایت از نظام و در راستای محکوم کردن فتنه گران راهپیمایی را ایذه برگزار کردند.

او درخصوص وضعیت بازداشت شده ها درایذه گفت: تعدادی از افراد بازداشت شده آزاد شده اند و پرونده برخی دیگر نیاز به بررسی دارد.

ایزدپناه در خصوص وضعیت اینترنت شهرستان ایذه گفت: تا جایی که من اطلاع داشتم اینترنت ایذه همچنان قطع است.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها