کد خبر: 444540
|
۱۳۹۹/۰۸/۲۱ ۱۳:۳۷:۳۱
| |

محمد جمشیدی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران:

آمریکا می‌خواهد از فرصت حضور فرزندان مسئولان در آن کشور برای نفوذ استفاده کند

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه آمریکا می‌خواهد از فرصت حضور فرزندان مسئولان در آن کشور برای نفوذ روی پدران‌شان استفاده کند، گفت: یک عده از فرزندان برای اینکه برگردانده نشوند ممکن است همکاری‌هایی هم با طرف مقابل کنند.

آمریکا می‌خواهد از فرصت حضور فرزندان مسئولان در آن کشور برای نفوذ استفاده کند
کد خبر: 444540
|
۱۳۹۹/۰۸/۲۱ ۱۳:۳۷:۳۱

اعتمادآنلاین| محمد جمشیدی، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و کارشناس مسائل آمریکا در برنامه «بدون توقف» که از شبکه سوم سیما پخش شد، با اشاره به اینکه آمریکا می‌خواهد از فرصت حضور فرزندان مسؤلان در آن کشور برای نفوذ روی پدران‌شان استفاده کند، یادآور شد: یک‌عده پس از فشار آن کشور برمی‌گردند، اما یک عده هم برای اینکه برگردانده نشوند ممکن است همکاری‌هایی هم با طرف مقابل بکنند، بالاخره بحث نفوذ است، این پدر در داخل مسؤلیتی دارد و پسر حتما بر ذهنیت و تصمیم‌گیری‌های او اثر می‌گذارد.

راهبرد اساسا چیزی نیست که تغییر کند و براساس یکسری اصول و مبانی اساسی شکل می‌گیرد

جمشیدی در پاسخ به این سؤال که «چرا باید در طول سال‌ها سیاست راهبردی و کلان آمریکا و ایران نسبت به یکدیگر آن‌قدر ثابت باشد که نتوان تغییرش داد»؟ گفت: راهبرد اساسا چیزی نیست که تغییر کند و براساس یک سری اصول و مبانی اساسی شکل می‌گیرد، در راهبرد باید منافع بلندمدت و توانمندی‌های داخلی خودتان را لحاظ بکنید و براساس آن یک رویکرد کلان داشته باشید، در این میان یک چیزی تغییر می‌کند و آن محیطی است که در آن بازی می‌کنید که ممکن است تغییر کند و یا اتفاقاتی مثل جنگ در یک محیط منطقه‌ای اتفاق بیفتد که براساس آن سیاست‌ها عوض شود.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها