کد خبر: 437244
|
۱۳۹۹/۰۷/۱۵ ۱۰:۱۷:۱۲
| |

محسن‌ هاشمی‌رفسنجانی، رئیس‌ شورای‌شهر تهران:

آدم عاقل در این اوضاع نامزد ریاست‌جمهوری نخواهد شد / فردی که کاندیدای ریاست‌جمهوری شود خود را «سوپرمن» می‌داند + ویدئو

محسن‌ هاشمی‌رفسنجانی تاکید کرد که برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری 1400 به وزارت کشور نخواهد رفت و افزود: آدم عاقل در این اوضاع نامزد ریاست‌جمهوری نخواهد شد و من هم نامزد نمی‌شوم.

آدم عاقل در این اوضاع نامزد ریاست‌جمهوری نخواهد شد / فردی که کاندیدای ریاست‌جمهوری شود خود را «سوپرمن» می‌داند + ویدئو
کد خبر: 437244
|
۱۳۹۹/۰۷/۱۵ ۱۰:۱۷:۱۲

اعتمادآنلاین| محسن‌ هاشمی‌رفسنجانی، رئیس‌ شورای‌شهر تهران می‌گوید: آدم عاقل دیگر در این اوضاع نامزد ریاست‌جمهوری نخواهد شد و من هم نامزد نمی‌شوم...!

به گزارش اعتمادآنلاین ، او درباره دلیل عدم تمایل خود برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 توضیح می‌دهد که در حال حاضر مدیریت کشور کار بسیار سختی است و کسی که این توانایی را در خود می‌بیند به قول خارجی‌ها «سوپرمن» است.

محسن هاشمی در ادامه بار دیگر تاکید می‌کند: من چنین توانایی را در خودم نمی‌بینم و دوستان به دلیل خدمات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی محبت دارند و نام من را مطرح می‌کنند.

او در ادامه در پاسخ به اصرار مصاحبه‌کننده، تاکید می‌کند که برای قبت‌نام در انتخابات 1400 در وزارت کشور حاضر نخواهد شد.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها