امیر ابوالفضل سپهریراد، معاون اجرایی نیروی پدافند هوایی ارتش:
استفاده از توان بومی نقطه قوت پدافند هوایی است
معاون اجرایی نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: استفاده از توان بومی در حوزه های دفاع هوایی نقطه قوط پدافند هوایی است و این امر نشان از تلاش، پشتکار و همت بالای کارکنان نیروهای مسلح در اقصی نقاط کشور است.
اعتمادآنلاین| امیر ابوالفضل سپهریراد، معاون اجرایی نیروی پدافند هوایی ارتش در مراسم صبحگاه این نیرو، بیان کرد: استفاده از توان بومی در حوزه های دفاع هوایی نقطه قوط پدافند هوایی است و این امر نشان از تلاش، پشتکار و همت بالای کارکنان نیروهای مسلح در اقصی نقاط کشور است.
امیر سپهری تصریح کرد: نیت شوم دشمنان، ایجاد مشکل و حتی توقف روند تولید تجهیزات حیاتی دفاعی است اما نیروهای مسلح امروز توانسته اند اقدامات موثری را در افزایش توان رزم به ویژه در حوزه پدافند هوایی به انجام رسانند.
وی در ادامه افزود: دشمنان همه اقدامات ما را رصد می کنند و مطمئن باشید اگر احساس کنند نیروهای مسلح ما در جایی ضعف دارند از همان نقطه وارد شده و در صدد ضربه زدن به ما بر میآیند.
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید